Promo’s laten maken

Promo’s laten maken

Een doelgroep direct aanspreken

Ideaal gezien zou het bekijken van de video het eerste zijn wat de bezoeker doet bij een bezoek op de site. Het kan dus een waardevolle tool zijn om het publiek direct aan te spreken. De samenleving is steeds meer ingericht aan de hand van digitale systemen, zoals het web, smartphones, tablets en social media. Daarom zijn promo video’s een goede manier om een specifiek publiek aan te spreken en ze onmiddellijk te betrekken. Eén beeld zegt immers meer dan duizend woorden. Dat maakt dat er geen betere manier is om de aandacht van uw publiek te vangen dan met een professionele, effectieve promo.

Voorbeelden van promo’s

Promo video’s kort en bondig

Hoge kwaliteit promo’s

Een succesvolle promo video stoort mensen niet met saaie berichten die ze niet willen horen. In plaats daarvan trekt het mensen aan door het aanbieden van hoge kwaliteit content die hun interesse zal opwekken in een paar vermakelijke minuten. Produceer iets goeds, en mensen zullen het niet alleen bekijken, maar ook delen en bespreken met mensen uit hun netwerk.

Kort en bondig

Promo Video’s horen kort en bondig te zijn. U heeft niet lang om te communiceren met een online publiek dat een berucht korte concentratieboog heeft. Daarom proberen wij altijd het script tot de kernelementen te krijgen, zodat de doelgroep wel aangesproken wordt zonder dat ze overweldigd worden met informatie. Dit betekent dat wanneer u een promo video wilt maken, u goed moet weten wat het publiek wil, en wat ze niet willen.

Visueel stimulerend, onvergetelijk en zeer effectief

Wij geloven dat goede promo video’s gebaseerd zijn op een sterke creatieve visie en een duidelijk narratief rondom welomschreven doelstellingen. Promo video’s van Clipforce zijn visueel stimulerend, onvergetelijk en zeer effectief. Onze promo video’s zorgen ervoor dat uw merk, bedrijf of product op de best mogelijke manier gepresenteerd wordt.

Promo’s nieuws en tips

 • Bedrijfs video's promoten

Bedrijfsvideo’s promoten: 8 tips

Heb je ooit het huis schoongemaakt, een lekkere maaltijd gekookt, jezelf netjes aangekleed, de tafel gedekt en vergeten om de gasten uit te nodigen? Waarschijnlijk niet. Waarom gebeurt zoiets dan vaker wel dan niet, als ...

Hoe wij het verschil maken

Productie van alle soorten video en animatie

Van promo’s en live-streams tot interviews en animaties.

Wij werken snel, voordelig en goed volgens een simpel productiemodel

Het werkt erg fijn, iedereen weet waaraan hij toe is en het is voordelig.

De diensten zijn ook individueel in te zetten

Live-streams of promo’s maken, of alleen een video laten ondertitelen.

Wij onderscheiden ons door

✔️ Strippenmodel
✔️ Snelheid
✔️ Rechtenvrij materiaal
✔️ Geen annuleringskosten
✔️ Geen weekend/avond tarief
✔️ 24/7 beschikbaarheid
✔️ Goede tarieven
✔️ 1 aanspreekpunt voor hele bedrijf
✔️ Vaste producers (Marketing/communicatie achtergrond)
✔️ Vaste video-teams
✔️ Huisstijlbewaking
 
Ons karakter is ‘zakelijk/sportief’. 20 professionals staan 24/7 voor jullie klaar. Ons doel is een lange termijn samenwerking met bedrijven en merken direct.

Neem hier contact op

  Bedrijfsnaam

  Naam

  E-mailadres

  Telefoon

  Bericht