KOM JIJ CLIPFORCE VERSTERKEN?

Want werken bij Clipforce betekent werken in een leuk team, goede arbeidsvoorwaarden, veel ruimte om jezelf te kunnen ontwikkelen, een erg lekker kantoor op de Wenckebachweg in Amsterdam, klanten om trots op te zijn en jezelf uitdagen in jouw vakgebied. 

Is er nog meer waarmee we je kunnen overhalen? Laat het ons weten. Bijvoorbeeld in jouw sollicitatie, we zijn benieuwd wat jou gelukkig maakt.

Wij werken met 20 vaste medewerkers en zijn videopartner van bedrijven en merken als ABN AMRO, AkzoNobel, Axians, Ricoh, Oracle, Nutricia, Descartes maar ook van Beemster kaas, Weight Watchers, Madurodam en vele anderen.

Ben jij degene die ons beter maakt, wil je werken in een top team ambitieuze collega’s, neem dan snel contact met ons op, er zijn verschillende functies waarvoor wij nieuwe collega’s zoeken.

Neem contact op

Vacature Producer/Account Manager

Wij zijn op zoek naar een aantal super scherpe en aangesloten producers/account managers. In deze functie ben je de schakel tussen onze klanten en onze studio voor het maken van de mooiste en beste video’s en animaties.

Omschrijving Clipforce

Door goed te luisteren, weten we exact wat onze klanten wil overbrengen. Als zeer ervaren productiehuis staan we bekend om onze expertise, inhoudelijke aanpak, snelheid en flexibiliteit.

We combineren goede storytelling, slimme productie en kennis voor het best mogelijke resultaat, dat past binnen de planning en het budget.

Hoewel we sinds 2010 bestaan, groeien we gestaag door. Op ons fijne kantoor in Amsterdam werken we met een team van zo’n 20 videoprofessionals.

We zijn no-nonsense, een soort video-afdeling van bedrijven direct, een one-stop-shop voor het maken van alle soorten video en animatie. We houden van hard werken maar ook van een gezellig biertje met elkaar op vrijdag.

Functieomschrijving & werkzaamheden

Als producer binnen Clipforce ben je de spin in het web. We verwachten van je dat je zelfstandig opdrachten en projecten kunt aannemen, invullen en begeleiden van begin tot eind. Een hele diverse job.

Zo ben je dagelijks verantwoordelijk voor de kwaliteit en voortgang van veel grotere en kleinere producties en opdrachten tegelijkertijd.

Gedurende het proces blijf je iedereen uitdagen, ben je in elke fase kritisch en grijp je in wanneer nodig. Zo ontstaan de beste producties die binnen de deadline en het afgesproken budget ontwikkeld zijn.

De ervaring die we onze opdrachtgever bieden, vinden we net zo belangrijk als het eindresultaat. Je bent dus een ster in communicatie; zowel in spraak als schrift. In Nederlands maar ook in Engels. 

Profiel

– Jij bent ambitieus en zowel in organisatorisch als communicatief ijzersterk en zorgvuldig
– 2 jaar werkervaring in een marcom of videoproductie functie is een eis
– Je hebt commercieel inzicht en kunt klantrelaties onderhouden: je weet hoe je een vraag zowel inhoudelijk als commercieel kunt doorvertalen in aanbod
– Je bent hands-on en houdt het overzicht, ook wanneer anderen dat kwijt zijn
– Je denkt in mogelijkheden en oplossingen
– HBO werk- en denkniveau
– Je bent een echte teamplayer
– In bezit van rijbewijs B
– Woonachtig in Amsterdam is een pré

De functie

– Je bent verantwoordelijk voor een eigen klantenpakket
– Samen met de Clipforce studio produceer je verschillende soorten video en animatie
– Je bereidt producties voor van A tot Z, met alles wat daarbij komt kijken
– Je verstuurt voorstellen naar bestaande klanten en prospects
– Je bewaakt alle deadlines zonder het overzicht te verliezen
– Je volgt leads op die aangedragen worden

Wat bieden wij

– Een contract voor 40 uur per week met een marktconform salaris (o.b.v minimaal 2 jaar relevante werkervaring)
– Een MacBook
– Ruimte voor zelfontwikkeling
– Een jonge, ambitieuze werksfeer

Reageren zonder 2 jaar ervaring op een soortgelijke functie heeft voor deze positie helaas geen zin.

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan het profiel zoals hierboven omschreven? Stuur dan een mail met een link naar je Linkedin profiel naar team@clipforce.nl 

Type
Vacature

Vereiste ervaring
2 jaar

Opleidingsniveau
HBO

Standplaats
Amsterdam