KOM JIJ CLIPFORCE VERSTERKEN?

Want werken bij Clipforce betekent werken in een leuk team, goede arbeidsvoorwaarden, veel ruimte om jezelf te kunnen ontwikkelen, een erg lekker kantoor op de Spuistraat in Amsterdam, klanten om trots op te zijn en jezelf uitdagen in jouw vakgebied. 

Is er nog meer waarmee we je kunnen overhalen? Laat het ons weten. Bijvoorbeeld in jouw sollicitatie, we zijn benieuwd wat jou gelukkig maakt.

Wij werken met 20 vaste medewerkers en zijn videopartner van bedrijven en merken als ABN AMRO, AkzoNobel, Axians, Ricoh, Oracle, Nutricia, Descartes maar ook van Beemster kaas, Weight Watchers, Madurodam en vele anderen.

Ben jij degene die ons beter maakt, wil je werken in een top team ambitieuze collega’s, neem dan snel contact met ons op, er zijn verschillende functies waarvoor wij nieuwe collega’s zoeken.

Neem contact op

Vacature Partnership Manager ICT

Ben je op zoek naar een leuke Partnership Managers / Business Development Job, heb je een aantal jaar ervaring in een marketing, sales of account managers functie, haal je je energie uit het blij maken van bedrijven en mensen en heb je affiniteit met de ICT branche, neem dan snel contact met ons op.

Vergeet je cv niet bij te voegen inclusief je LinkedIn profiel en natuurlijk een onderbouwing hoe je van toegevoegde waarde denkt te zijn.

Mail ons op mail@clipforce.nl.

Vacature Partnership Manager Farma

Ben je op zoek naar een leuke Partnership Managers / Business Development Job, heb je een aantal jaar ervaring in een marketing, sales of account managers functie, haal je je energie uit het blij maken van bedrijven en mensen en heb je affiniteit met de Farma branche, neem dan snel contact met ons op.

Vergeet je cv niet bij te voegen inclusief je LinkedIn profiel en natuurlijk een onderbouwing hoe je van toegevoegde waarde denkt te zijn.

Mail ons op mail@clipforce.nl.