Alle soorten video en animatie voor on- en offline

Wij maken alle soorten video en animatie voor bedrijven direct en hebben alle disciplines in huis.

Simpel en snel productiemodel

Wij werken volgens een erg transparant videoproductie model waarbij 30 diensten voor het produceren van video zijn vertaald naar strippen. Dit zorgt voor maximale flexibiliteit, zorgt voor een erg fijne samenwerking en is afhankelijk van het aantal strippen dat wordt afgenomen steeds voordeliger.

Naast het produceren van het eindproduct voeren we ook alleen onderdelen (individuele diensten) van het productieproces uit

Is er materiaal dat alleen gemonteerd moet worden, zijn jullie aan het VLOGGEN geslagen? Wij monteren het materiaal graag voor jullie naar een professionele video, in jullie eigen huisstijl.

Animaties
diensten en processen uitleggen op een simpele manier

Testimonials
tevreden klanten aan het woord

Livestream
hoe gaat het in zijn werk

Recruitmentvideo’s
nieuwe collega’s werven, geef ze een kijkje in de keuken

Promo’s
laten maken van producten, events en diensten

Aftermovies
om de impact van evenementen te vergroten

Commercials
voor online of op tv. Laten we het niet moeilijker maken dan het is

Instructievideo’s
maken om te leren en informeren

Aftermovies laten produceren

ook voor de mensen die niet aanwezig waren

Produceren en beheren

Online video groeit enorm, en dat is niet zomaar

Niet alleen bevordert video het begrijpen van een product of dienst met 74%, het heeft een enorm positief effect op de SEO van een website. Er is maar liefst 53 keer meer kans op de 1e pagina van Google te komen wanneer er gebruik gemaakt wordt van online video.

Video wordt ook erg veel ingezet op Social Media

Het is een snelle en persoonlijke manier om content te verspreiden. Met bijvoorbeeld de autoplay van Facebook, de nieuwe Twitter videoplayer of het linkbuildingeffect van Pinterest kan video op verschillende manieren ingezet worden op social media om een breder publiek te bereiken. Want maar liefst 75% van de kijkers bezoekt de website van de marketeer na het zien van een video. Het is dus een onmisbaar onderdeel van het  marketingplan geworden.

Diensten en strippen van Clipforce

Bij een dienst moet je denken aan een cameraman voor een dag, een dag een animator of een dag een studio. Hoe meer strippen afgenomen worden, des te voordeliger het produceren van content wordt. De strippenkaart is een jaar geldig en inzetbaar door meerdere afdelingen van een bedrijf en voor alle soorten content.

Bij Clipforce krijgt iedere klant een vast video team waarmee alle projecten uitgewerkt en geproduceerd worden. Dit team denkt mee over de scripts, stuurt de cameramannen en animators aan en houdt de deadlines in de gaten. Het werken met hetzelfde team zorgt voor een efficiënte en een prettige samenwerking.

Meer weten over de laatste ontwikkelingen op gebied van online video? Lees meer op onze blog.

De afspraken hoeven immers maar één keer gemaakt te worden en de huisstijl van het bedrijf wordt zo constant en correct uitgedragen. Dit maakt de video’s altijd goed inzetbaar voor alle marketingdoeleinden; er wordt een constante stem en stijl uitgedragen die de video’s herkenbaar maakt. Indien gewenst kan Clipforce altijd goed helpen met het inrichten van de videokanalen om de waardevolle content zo effectief mogelijk in te zetten.

Om zo voordelig en transparant mogelijk video te produceren werken wij met een uniek strippenkaartmodel. Dit houdt in dat 30 videoproductie diensten zijn vertaald naar strippen en de prijs per strip zakt afhankelijk van het aantal strippen dat wordt afgenomen.

Wij onderscheiden ons door

✔️ Strippenmodel
✔️ Snelheid
✔️ Rechtenvrij materiaal
✔️ Geen annuleringskosten
✔️ Geen weekend/avond tarief
✔️ 24/7 beschikbaarheid
✔️ Goede tarieven
✔️ 1 aanspreekpunt voor hele bedrijf
✔️ Vaste producers (Marketing/communicatie achtergrond)
✔️ Vaste video-teams
✔️ Huisstijlbewaking
 
Ons karakter is ‘zakelijk/sportief’. 20 professionals staan 24/7 voor jullie klaar. Ons doel is een lange termijn samenwerking met bedrijven en merken direct.

Neem hier contact op

    Bedrijfsnaam

    Naam

    E-mailadres

    Telefoon

    Bericht