Hoe gaat een livestream in zijn werk? 

Voorafgaand aan de livestream is er een locatie bezoek.

Tijdens de livestream is een schakeltechnicus, stream operator en één of meerdere cameramannen aanwezig. Bij de feitelijke livestream hebben we gemiddeld genomen 2-3 uur opbouwtijd nodig, afhankelijk van hoe uitgebreid de livestream is.

De sessie kan wanneer gewenst na afloop gemonteerd worden, waarbij pauzes eruit worden geknipt en eventuele vormgeving kan worden toegevoegd. Ook kunnen wij teasers maken om deelnemers te triggeren of aftermovies als bedankje of naslagwerk. 

Webinar 

Een online presentatie die iedereen kan volgen

Het voordeel van een webinar is dat het een relatief goedkope en laagdrempelige oplossing is. Er zijn geen locatie kosten, er worden meer deelnemers bereikt en de opname wordt gedeeld met de deelnemers.

Clipforce helpt graag met het maken van een geschikte webinar. Je deelt met ons de presentatie die wij in de gewenste vormgeving opmaken en geven advies over de meest geschikte presentatievorm.  

Moet de webinar live bekeken kunnen worden? Het is mogelijk om geluid en beeld via een livestream uit te zenden. Iedereen met een computer, tablet of smartphone kan live meekijken. De stream kan worden uitgezonden via platforms als Zoom of Teams, social media en/of een eigen embedded site. 

Bij een webinar staat interactiviteit centraal. Zo is het mogelijk om tijdens het webinar interactieve opties te gebruiken zoals een chatfunctionaliteit, waarbij het (virtuele) publiek vragen kan stellen via chat en/of video. 

Webcast 

Een webcast heeft naast een online publiek ook een fysiek publiek

Het voordeel is dat iedereen het event kan bijwonen, waar en wanneer dan ook. Interactiviteit staat bij een webcast minder centraal. Hierbij is de interactie met het fysieke publiek belangrijker dan met het online publiek. 

De keuze voor een webinar of webcast is afhankelijk van de doelstelling.

Wij geven graag advies! Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wij onderscheiden ons door

✔️ Strippenmodel
✔️ Snelheid
✔️ Rechtenvrij materiaal
✔️ Geen annuleringskosten
✔️ Geen weekend/avond tarief
✔️ 24/7 beschikbaarheid
✔️ Goede tarieven
✔️ 1 aanspreekpunt voor hele bedrijf
✔️ Vaste producers (Met vooral een marketing/communicatie achtergrond)
✔️ Vaste video-teams
✔️ Huisstijlbewaking
 
Ons karakter is ‘zakelijk/sportief’. 20 professionals staan 24/7 voor jullie klaar. Ons doel is een lange termijn samenwerking met bedrijven en merken direct.

Neem hier contact op

    Bedrijfsnaam

    Naam

    E-mailadres

    Telefoon

    Bericht