COMMERCIALS LATEN MAKEN?

INSPIREREN, EMOTIONEREN, INFORMEREN

COMMERCIALS, SNEL, VOORDELIG EN GOED!

We hebben regisseurs en andere videoprofessionals in vaste dienst die niets liever doen dan de mooiste commercials maken. Al sinds 2010 zorgt Clipforce voor concepten, productie van commercials in binnen- en buitenland. En ook de commercials produceren we volgens ons unieke productie model.

GROTE DOELGROEP BEREIKEN

TV en advertentie campagnes zijn effectieve manieren om een grote doelgroep te bereiken. De combinatie van beeld, geluid en beweging zorgt voor commercials waarmee persoonlijk met het publiek verbonden kan worden. Sinds 2010 zorgt Clipforce voor concepten, productie en verschillende commercials voor binnen- en buitenland.

Met meer dan 200 tevreden klanten hebben wij al vele en verschillende soorten video’s geproduceerd. Met de verschuiving van traditionele televisie naar online video, houden wij altijd rekening met de ontwikkelingen en maken wij video voor zowel het web, mobile als voor de verschillende social media kanalen. Wij kunnen altijd helpen met het maken van een videostrategie en het optimaliseren van de video’s en kanalen om voor een zo groot mogelijk bereik te zorgen.

Commercial – AA Drink – Dafne Schippers & Robert Lathouwers2018-08-24T13:28:00+02:00
Talens van Gogh2018-08-15T16:53:05+02:00

DE SAMENWERKING IS INCLUSIEF

> Dedicated ambitieuze videoteams
> Scripting / concepting
> 100% rechtenvrij materiaal
> Alle soorten video en animatie
> Oplevering in elk gewenst formaat
> 24/7 beschikbaarheid

20 professionals staan 24/7 voor jullie klaar. Ons doel is een lange termijn samenwerking met Bedrijven en Merken direct.

NEEM HIER CONTACT OP

Bedrijfsnaam

Naam

E-mailadres

Telefoon

Bericht