Stichting DON zet zich in voor een toekomst zonder diabetes door het financieren van fundamenteel onderzoek naar  een genezing van diabetes. DON steunt niet alleen vijf onderzoeken, ze zijn ook samen met de Wetenschappelijke Raad actief op zoek naar baanbrekend onderzoek dat gedaan wordt met als doel complete genezing. Het streven? De volgende generatie en misschien zelfs wel deze generatie verlossen van deze slopende ziekte.

Om diabetesonderzoek structureel te ondersteunen focust DON zich ons op de werving van donateurs, de organisatie van fundraisings-evenementen, het jaarlijks uitbrengen van DON Magazine en het Shop to Stop concept van de DON Webshop.

Clipforce is videopartner van DON en registreert de events, filmt interviews, maakt integere documentaires en verschillende andere soorten content.

Voor deze video hebben we gebruik gemaakt van bestaand materiaal en er zijn tevens nieuwe beelden geschoten. Er is een aantal ambassadeurs en prominenten om een reactie gevraagd waarom zij DON ondersteunen.

De video is getoond op de 9e editie van het fundraising diner op het Hof van Rameyen.