Wehkamp lanceert Vloggers Kanaal op Youtube

Wehkamp.nl lanceert vandaag op YouTube het nieuwe vloggerkanaal Simply Stylish. Hierin staat een bijzondere samenwerking met zes toonaangevende Nederlandse vloggers centraal. Het videokanaal bestaat uit een uitgebreide verzameling video’s waarop consumenten maandelijks trends, oplossingen, inspiratie en achtergrondverhalen op het gebied van fashion, beauty en lifestyle kunnen bekijken.

Met Simply Stylish zoekt wehkamp.nl naar eigen zeggen aansluiting bij een groeiende groep consumenten die inspiratie haalt uit online video’s. Het videokanaal is voorlopig uitsluitend zichtbaar op YouTube, maar wordt nog voor het einde van het jaar volledig geïntegreerd met het online magazine van wehkamp.nl.

Iedere maand wordt er in overleg met de redactie een thema bepaald en krijgt een van de zes vloggers de volledige vrijheid om aan de hand daarvan twee bijpassende video’s te maken. Aan het eind van de maand kunnen consumenten deze vlogger vragen stellen in een live Google Hangout.

De vloggers maken op eigen titel video’s met tips en trends, waarbij ze gebruikmaken van het assortiment van wehkamp.nl. Ze produceren content en geven beoordelingen vanuit hun eigen  beleving.

Bron: Emerce