breadcrumbs-video-marketing

Een van de meest voorkomende manieren om uw bedrijf te promoten is doormiddel van video marketing. De meeste bekende bedrijven gebruiken video’s om hun producten te onderscheiden en hun boodschap te sturen naar mensen over de hele wereld. Video marketing is een stuk beter dan met woorden, want afgezien van het feit dat er audio bij is, kan je overgangen van tekst, foto’s en bewegende objecten zien waardoor het spannender en leuker wordt om naar te kijken. En dan te bedenken dat YouTube de tweede meestbezochte site aller tijden is, wie wil daar nou niet op publiceren?

Als we een video in plaats van een blogpost gemaakt hebben, zijn we er vrij zeker van dat we meer aandacht trekken van een groter publiek. Normaal gesproken voelt de mens zich eerst aangetrokken tot motion picture, dan door ingebonden dikke boeken en old-school magazines met dezelfde inhoud. Bewegende voorwerpen zijn waarschijnlijk interessanter dan saaie brieven en willekeurige statistische cijfers.

Hoewel sommige mensen wel voor lezen kiezen, is video het antwoord wanneer we kijken naar het grootste aantal mensen bij voor onze marketing inspanningen. Laten we kijken naar de verschillende interessante niveau’s, in verhouding tot tekstuele content, grafisch werk of online video’s. Welke van de volgende is volgens jou het meest effectief?

  • Video’s kunnen gevoelens en emoties van mensen opwekken.
  • Video’s hebben een groter voordeel in het bevorderen van de promotie strategie van bedrijfs content. De menselijke touch die het geeft maakt het net als wanneer mensen voor je staan, terwijl ze demo’s en reviews doen, wordt je langzaam maar zeker aangetrokken tot wat ze zeggen.
  • Vertrouwen opbouwen is lastig, vooral wanneer je product prijzig is, maar met videomarketing kan je dat negatieve elementen verminderen en moeiteloos stijgen.
  • Mensen zijn van nature nieuwsgierig en die nieuwsgierige kwaliteit maken potentiële klanten. Probeer je content te verkorten, dat maakt je strategie effectiever. Het publiek zal nieuwsgieriger zijn en wil de volgende aflevering van de serie zien.
  • Eindig de video altijd met een teaser voor de kijkers om te zien, maar verraad nooit alles!
  • Wanneer een klant overweegt zaken met je te doen, gaan ze zoeken voor product beoordelingen en getuigenissen van klanten. Foto’s en tekst zal ze alleen half overtuigen, maar video’s zal ze meteen hun drang magnetiseren om de deal te sluiten.
  • Wie wil er niet entertained worden? Video’s zijn een stuk spannender om naar te kijken, vooral als ze zijn gevuld met nuttige informatie. De creatieve en grappige video-content wint het hart van de klant. Vind een uniek concept dat je naar te top zal krijgen. Meng je humor met creativiteit en inhoud, en voila! De deur gaan spontaan voor je open.

Bron: gvideosolutions.com