“Wat ze ongelofelijk goed doen, is flexibiliteit gecombineerd met creativiteit – dat werkt echt top”

“De samenwerking met Clipforce verloopt eigenlijk altijd op een prettige en soepele manier! Ze zijn flexibel, staan eigenlijk altijd voor je klaar en begrijpen dat het eindproduct altijd goed moet zijn.”

– Elsemieke Havenga –

Hoge kwaliteit videocontent met vaste videoteams

Clipforce is ontstaan uit Videomonday.nl, een videoplatform dat in het FD ‘de YouTube voor de arbeidsmarkt’ werd genoemd. De camera-operators van Videomonday kwamen bij veel corporates en MKB over de vloer voor het maken van mooie video’s.

Wij kregen steeds meer de vraag of we ook andere soorten hoge kwaliteit video konden verzorgen. Of we ook after-movies, promo’s, testimonials of video’s voor op social media voor de bedrijven konden maken.

Na marktresearch kwamen we er al snel achter dat de oude logge videoproductie bedrijven zich, voornamelijk voor reclamebureaus, vooral bezig hielden met alleen bedrijfsfilms en commercials. Er werd geproduceerd met veel te grote dure camera’s en gemonteerd op erg kostbare edit sets.

De ontwikkeling zou hem meer en meer zitten in de behoefte aan videocontent voor bedrijven direct, voor verschillende afdelingen en voor mensen die niet lastig gevallen willen worden door dure agencies, ingewikkelde offertes en onoverzichtelijke trajecten.

Dit is de reden dat Clipforce al sinds het begin werkt volgens een transparant en voordelig videoproductie strippenmodel. 30 diensten op het gebied van video zijn vertaald naar strippen en des te meer strippen er worden afgenomen des te voordeliger het produceren van video wordt.

Bij Clipforce werken video professionals die niets liever doen dan Corporates, MKB en merken helpen met het maken van de mooiste videocontent.

Hoe kunnen we helpen op het gebied van online video marketing. Helpen met een videomarketing strategie en het maken van goede video content. Wij zijn goed in het snel, voordelig en goed produceren van alle soorten video content. Bij Clipforce werken ambitieuze videomakers die niets liever doen dan goede en mooie content produceren.

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren en verzorgen van vlogs, commercials, promo’s, animaties, webseries, testimonials, after-movies, registraties, live streams, social video ea. Maar we richten ook YouTube kanalen in en optimaliseren ze. We zijn 24/7 beschikbaar in binnen- en buitenland voor het maken van de mooiste video content.

Vaste videoproductie teams

Het videoteam adviseert, denkt mee over de scripts, stuurt de camera-operators, editors en animators aan, houdt de deadlines in de gaten en zorgt ervoor dat de gemaakte afspraken nageleefd worden. Het werken met hetzelfde videoteam zorgt voor efficiënte en een prettige samenwerking.

Wij zijn 24/7 beschikbaar, hebben geen lastminute- of weekendtarieven en gaan door tot de video’s tip top in orde zijn en voldoen aan de wensen van de klant.

Wij werken volgens een helder concept van videodiensten en strippen. 30 videodiensten – ingrediënten voor het maken van video – zijn vertaald naar strippen.

Bij een dienst kun je denken aan een cameraman, animator of een studio, maar ook een drone, voice-over of advies op het gebied videomarketing. De strippen zijn inzetbaar voor meerdere afdelingen van een bedrijf en voor alle soorten content. Iedere klant heeft een vast Clipforce account team waarmee de basis afspraken gemaakt worden, en de projecten uitgewerkt en geproduceerd.

We inventariseren samen de totale behoefte aan videocontent waarna het aantal strippen bepaald wordt dat voor het maken van de content nodig is. Des te meer strippen er worden afgenomen des te voordeliger het maken van de videocontent wordt.

Wij onderscheiden ons door

✔️ Strippenmodel
✔️ Snelheid
✔️ Rechtenvrij materiaal
✔️ Geen annuleringskosten
✔️ Geen weekend/avond tarief
✔️ 24/7 beschikbaarheid
✔️ Goede tarieven
✔️ 1 aanspreekpunt voor hele bedrijf
✔️ Vaste producers (Marketing/communicatie achtergrond)
✔️ Vaste video-teams
✔️ Huisstijlbewaking
 
Ons karakter is ‘zakelijk/sportief’. 20 professionals staan 24/7 voor jullie klaar. Ons doel is een lange termijn samenwerking met bedrijven en merken direct.

Neem hier contact op

    Bedrijfsnaam

    Naam

    E-mailadres

    Telefoon

    Bericht