Video DroneVideo Drone en Helikopter Camera

Clipforce heeft verschillende video drones, ook wel video helikopters of helikopter camera’s genoemd, die wij inzetten voor veel van onze projecten. Onder de video helikopter is een camera geplaatst en deze kunnen worden ingezet wanneer er luchtbeelden/shots gemaakt worden voor een clip. We maken video content maar wanneer gewenst ook foto’s. De luchtopnames kunnen worden gemaakt vanaf diverse hoogtes en uit alle mogelijke invalshoeken. Dit levert prachtige en unieke luchtbeelden op en is een aanvulling op uw andere beelden.

Clipforce biedt u de mogelijkheid om een professionele luchtvideo te laten maken van uw evenement of omgeving. Met behulp van een videokopter zorgen onze operators voor een spectaculaire weergave. Een luchtvideo van Clipforce geeft een unieke blik op welke gelegenheid dan ook. Vanuit de lucht krijgt u een prachtig overzicht en ziet u beelden die u niet eerder gezien heeft. Onze helikopter shots worden geschoten met de nieuwste apparatuur, waardoor u er zeker van bent dat de luchtvideo’s de beoogde topkwaliteit hebben.

De drones worden bediend door getrainde Clipforce medewerkers waarbij één persoon de drone bestuurt en de ander de camera bedient. De helicopter camera’s zijn uitgerust met een remote controle. Hiermee kan de cameraman de camera vanaf de grond aansturen. Daarnaast schieten wij HD videomateriaal dat in de clips wordt weggesneden.

De luchtvideo’s van Clipforce worden geschoten met een videohelikopter die is uitgerust met de meest moderne apparatuur op het gebied van video- en fotografie. Tevens werken wij met de beste operators, die oog hebben voor scherpte, diepte en letten op ieder detail. De helikopter shots zijn uitstekend geschikt voor een luchtweergave van een evenement of het in kaart brengen van een omgeving. Onze Drones zorgen voor professionele luchtvideo’s, met haarscherp beeld. Vanuit de lucht krijgt u een weergave die echt wat bijdraagt aan de foto’s en video’s die vanaf de grond zijn geschoten.

De drones worden ingezet voor het filmen van bijvoorbeeld vastgoed objecten, we gebruiken ze voor muziek clips of het registreren van events. Maar ook voor fashion clips of openingen van winkels worden ze veel ingezet.

Bent u geïnteresseerd in de video helikopter/drones en bent u op zoek naar een betrouwbare online video partner? Belt u ons dan snel!