Clipforce produceerde, in samenwerking met TBWA, deze video clip voor de WK hit van TUC INSPECDEURS Britt & Ymke. TUC ‘We gaan Deurrr’ Britt & Ymke Videoclip.

Ook dit wereldkampioenschap voetbal is er geen ontkomen aan: Nederland heeft weer last van de Oranjekoorts. De Oranjeprullen vliegen ons om de oren en de komende weken zullen we er letterlijk onder bedolven worden. AD bekijkt ze, en vraagt zich af: Wat zijn de leukste Oranje-producten van het WK?

TUC denkt bij het verzinnen van een oranje-gadget aan zowel uw interieur als uw exterieur. Bij het EK in 2012 kregen TUC-kopers al een Oehhh-kussen (aangeprezen door Dries Roelvink) cadeau en dit WK is er deVoordeurVlag. Een wat? Een oranje lange vlag met daarop een leeuw die je bevestigt aan de buitenkant van je voordeur (of achterdeur natuurlijk). Straatfeest ‘We gaan deurrrr!!’, dat is de bijgaande slogan van TUC. Het crackermerk heeft voor hun campagne promokoninginnen Britt en Ymke ingeschakeld, die hoogstpersoonlijk langskwamen bij het gewonnen straatfeest. Deelnemers kregen de opdracht een foto te maken van hun opgehangenVoordeurVlag en deze te plaatsen op de facebookpagina van TUC. Omdat de prijs al is uitgereikt voordat het WK begonnen is heeft het bedrijf een nieuwe actie bedacht waarbij vijf iPad mini’s worden verloot. ‘Stuur ons een foto of video van de originele TUC-VoordeurVlag op een zo creatief mogelijke plek!’, schrijft TUC op hun facebookpagina. Dus voor wie geen plek meer heeft voor prulleraria in huis, maar de oranjekoorts graag buitenshuis doorzet, komt het geschenk van Tuc als geroepen. Wie de WK-gekte liever binnenshuis houdt, moet snel voorbij de Tucjes rennen in de supermarkt. Of een advertentie ‘Te Koop: voordeurvlag’ plaatsen op Martkplaats, net als tientallen anderen.

Bij drie pakken TUC krijg je de versiergadget er gratis bij.