Online Cursus of Trainingsvideo maken?

Vertellen of laten zien hoe je iets moet doen? Dat kan gemakkelijk door een training of cursus te maken met film. Hierbij kan duidelijk stap voor stap verteld en uitgebeeld worden wat er moet gebeuren. Video is een effectief middel omdat dit het begrijpen van een product of dienst met 74% bevordert. De afgelopen tijd is online onderwijs en het online cursusaanbod aanzienlijk gestegen in populariteit onder de mensen. Dit komt vooral door de bereikbaarheid van de cursussen, omdat de mensen de mogelijkheid krijgen een cursus te volgen die niet in de buurt wordt aangeboden. Dit biedt veel flexibiliteit omdat de cursussen waar en wanneer men maar wilt gekeken kunnen worden.

Het maken van effectieve trainingsvideo’s verreist de juiste mix van script, montage, toon, lengte en betrokkenheid. Video is een waardevol middel voor uitlegvideo’s voor elk soort bedrijf.

Bij het realiseren van trainingsvideo’s moeten verschillende elementen meegenomen worden. Allereerst moet er gekeken worden naar het publiek: Tegen wie praten we? Wat hebben zij in hun hoofd over het onderwerp? Bijvoorbeeld wanneer een product demo ontwikkeld wordt, moet er gekeken worden naar het niveau van bewustzijn dat het publiek heeft. Is het een zeer technisch product? Is het een gespecialiseerd product zoals huidverzorging? Wat is de juiste toon die gezet moet worden voor dit publiek? Wie is geschikt om zo een bericht over te brengen? Wie zou het meest overtuigend zijn en voor de meeste betrokkenheid zorgen? Welk soort muziek hoort bij de video? Wat zijn de doelstellingen? Kijken we naar het ontwikkelen van een nieuwe vaardigheid of naar het verbeteren van kennis? Moet het humoristisch zijn? Serieus? Wat is de bedrijfstoon die overgebracht moet worden?

Wij onderscheiden ons door

✔️ Strippenmodel
✔️ Snelheid
✔️ Rechtenvrij materiaal
✔️ Geen annuleringskosten
✔️ Geen weekend/avond tarief
✔️ 24/7 beschikbaarheid
✔️ Goede tarieven
✔️ 1 aanspreekpunt voor hele bedrijf
✔️ Vaste producers (Marketing/communicatie achtergrond)
✔️ Vaste video-teams
✔️ Huisstijlbewaking
 
Ons karakter is ‘zakelijk/sportief’. 20 professionals staan 24/7 voor jullie klaar. Ons doel is een lange termijn samenwerking met bedrijven en merken direct.

Neem hier contact op

    Bedrijfsnaam

    Naam

    E-mailadres

    Telefoon

    Bericht