The Body Shop

The Body Shop is een internationale keten die beauty- en cosmeticaproducten aanbiedt. De producten zijn op de natuur geïnspireerd en verantwoord en worden met liefde, zorg en aandacht gemaakt. De keten is tegen dierlijk testen, staat voor het beschermen van de planeet en strijd voor fair trade productie.

Onlangs lanceerde The Body Shop de nieuwe nachtmasker Drops of Youth Bouncy Sleeping Mask. Het product bestaat uit Edelweiss stamcellen en is ontworpen om de huid te herstellen tijdens de nacht. De huid ziet er gladder uit en voelt zachter aan vanwege de vernieuwing van de opperhuid. De masker is geschikt voor elk huidtype, vooral bij tekenen van ouderdom en fijne lijntjes.

Wij bij Clipforce maakte een event registratie om de klanten een idee te geven van het nieuwe product. The Body Shop had het Beauty Panel, bestaande uit social media fans, testers opgestuurd om het product te proberen. Vervolgens kwamen zij bijeen om hun ervaringen te delen. Er wordt kort iets verteld over de substantie van de crème, hoe het product dient te worden gebruikt en de resultaten. De groep was het erover eens dat het een zeer fijn product is. The Body Shop vroeg klanten op Facebook wat zij ervan vonden. De meesten waren zeer enthousiast. Het is een nieuwe formule om ’s nachts een masker te dragen. Je zal ontwaken met een gladdere en veerkrachtigere huid!

Event Video

Bij Clipforce zijn we gespecialiseerd in het maken van Event Video. Met een Evenement Video kunt u de gebeurtenis gemakkelijk delen met mensen die niet aanwezig waren op het evenement.
Bij een Evenement Video wordt het evenement gefilmd en vervolgens een overzicht van het evenement gemaakt. Er kunnen naast sfeerbeelden ook gasten aan het woord komen, een speech of aankondiging worden getoond. Het is een enorm effectieve manier om informatie over te brengen door de combinatie van beeld en (gesproken) tekst. Daarnaast kan video ook goed ingezet worden op Social Media. Het is een snelle en persoonlijke manier om content te verspreiden. Een Video bevordert het begrijpen van een product of dienst met 74% en daarnaast wordt de kans dat klanten het product kopen met 80% vergroot.