Ricoh

Ricoh biedt documentgerelateerde diensten, adviezen, software en apparatuur voor bedrijven overal ter wereld aan.

Dit keer heeft Ricoh de AMS in Franeker voorzien van één WIFI-netwerk dat toegankelijk is vanuit de drie schoolgebouwen. Hierdoor kan de school voortaan gebruik maken van laptops als ondersteuning in het onderwijs.

Clipforce produceert verschillende online video content voor Ricoh als preferred supplier, van event registraties tot animaties. Dit keer maakten we een testimonial van het grote project dat verzorgd is door Ricoh.

Testimonial

Ricoh biedt en documentgerelateerde diensten, adviezen, software en apparatuur voor bedrijven overal ter wereld aan. Zij optimaliseren organisaties, waarvoor ze verschillende middelen hebben. Voor het tonen van de verschillende producten, software en apparatuur die zij hebben is verschillende video content passend. Met animatie of promo video’s kunnen deze producten gevisualiseerd worden. Om echter hun werkwijze goed in beeld te brengen, waarbij ze verschillende oplossingen hebben voor de problemen van een klant, is ander materiaal nodig. Testimonials zijn daarvoor geschikt. Het gaat om iets langere video’s waarbij de klant vertelt over de samenwerking met het bedrijf. Hier is een groot project gedaan op de AMS school in Franeker. Ricoh zorgde voor een groot WiFi-netwerk waardoor de leerlingen met laptops kunnen werken op school. Verschillende mensen komen aan het woord om de verschillende kanten van het project uit te lichten. Er wordt gesproken over het probleem en de oplossing, de samenwerking en de kwaliteit van het project. Dit is een mooie manier om aan (potentiële) klant een beeld te geven hoe Ricoh te werk gaat, en komt de visie van Ricoh goed naar voren.