Talkshow of praatprogramma laten maken?

We maken Talkshows, we nemen op of zenden live uit met een livestream. Clipforce verzorgt het hele traject. We werken in principe met een standaard opstelling. We filmen in een studio, op kantoor of wanneer gewenst op een andere locatie. In een kennismaking gesprek bespreken wij wat de wensen zijn en denken mee op welke manier de video content zo effectief mogelijk ingezet kan worden. We bespreken wat de doelstelling is en bijvoorbeeld de doelgroep. Ook vinden we het belangrijk een (visuele) stijl te ontwikkelen die past bij de huisstijl van de klant.

Een praatprogramma is oorspronkelijk een televisieformat waarbij het hoofdaandeel uit het praten bestaat. In het algemeen stelt de gastheer of -vrouw een gast vragen, waarop deze antwoordt. Er zijn verschillende genres binnen een praatprogramma als een ochtendshow, lifestyle, late-night praatprogramma of een politieke discussie. De praatprogramma’s zijn niet alleen op de televisie in te zetten maar kunnen ook gebruikt worden op een blog of website.

Wij onderscheiden ons door

✔️ Strippenmodel
✔️ Snelheid
✔️ Rechtenvrij materiaal
✔️ Geen annuleringskosten
✔️ Geen weekend/avond tarief
✔️ 24/7 beschikbaarheid
✔️ Goede tarieven
✔️ 1 aanspreekpunt voor hele bedrijf
✔️ Vaste producers (Marketing/communicatie achtergrond)
✔️ Vaste video-teams
✔️ Huisstijlbewaking
 
Ons karakter is ‘zakelijk/sportief’. 20 professionals staan 24/7 voor jullie klaar. Ons doel is een lange termijn samenwerking met bedrijven en merken direct.

Neem hier contact op

    Bedrijfsnaam

    Naam

    E-mailadres

    Telefoon

    Bericht