Animaties:

De basis voor animatie is het achter elkaar plaatsen van losse beelden. Beeld voor beeld wordt een film in elkaar gezet. Op elk beeld verandert er iets kleins. Zo kan een kleipoppetje in een volgend beeldje net iets meer voorover buigen dan in het beeld daarvoor of een voorwerp wordt iets verschoven. Wanneer stilstaande beelden, ook wel frames genoemd, snel genoeg achter elkaar worden afgespeeld, dan geeft dat een bewegend beeld. Het gebruik van animatie geeft vele mogelijkheden. Het ontwikkelen van beeld door animatie is ongelimiteerd, in tegenstelling tot beeld gemaakt met film. Daarnaast kan met animatie duidelijk de focus op iets worden gelegd, doordat er precies gekozen kan worden wat er laten zien wordt. Al deze aspecten maakt dat animatie erg geschikt is om complexe boodschappen te versimpelen.

Daarnaast kan een animatie gemakkelijk in meerdere talen uitgebracht worden, door bijvoorbeeld een voice-over in meerdere talen op te nemen.

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm maken is een effectieve manier om op overtuigende wijze een boodschap direct aan de klant over te brengen. Bovendien bevordert een video het begrijpen van een product of dienst met 74% en onthoudt 80% van de kijkers de video’s die ze online bekijken. Video’s zijn gemakkelijk te delen via Social Media waardoor de boodschap een groter bereik haalt dan alleen tekst. Bedrijfsfilms geven (potentiële) klanten een idee te krijgen van uw bedrijf. Een video geeft een bedrijf of instantie een stem en gezicht, wat vertrouwen wekt.

Event Registraties

Met een Evenement Video kunt u de gebeurtenis gemakkelijk delen met mensen die niet aanwezig waren op het evenement. Bij een Evenement Video wordt het evenement gefilmd en vervolgens een overzicht van het evenement gemaakt. Er kunnen naast sfeerbeelden ook gasten aan het woord komen, maar er kan bijvoorbeeld ook een speech of aankondiging getoond worden.

Fashion Clips

Fashion Clips zijn video’s die gemaakt worden voor fashion merken en brands. Het kan hierbij gaan om het filmen van een fotoshoot voor een collectie, waar vervolgens een leuke clip van wordt gemaakt. Maar ook winkelopeningen, jubilea of promo’s en commercials zijn voorbeelden van soorten content die worden gemaakt bij Clipforce. Een Fashion Clip is een manier om foto’s en brands tot leven te laten komen. Door de combinatie van bewegend beeld en geluid kan een duidelijk sfeer en stijl van een bedrijf neergezet worden. Het sprekende effect van Fashion Clips maakt dat het een veelgebruikt manier is om content van een bedrijf te verspreiden.

ICT Clips

Een Video bevordert het begrijpen van een product of dienst met 74%. Daarom is binnen de ICT de video een populaire manier van informatie overbrengen. Omdat het visualiseren van abstracte(re) ideeën vaak beter de informatie overdraagt dan alleen tekst, is video een belangrijk en interessant medium. Animatie is een veelgebruikte videovorm in de ICT branche. De ongelimiteerde mogelijkheden van Animatie maakt dat complexe verhalen begrijpelijk en concreet uitgelegd kunnen worden. De verschillende vormen van animatie hebben weer andere kwaliteiten die van toepassing kunnen zijn voor het verhelderen van de diensten. Zo kan met screen rec animatie gemakkelijk getoond worden hoe een nieuwe software werkt, of kan met kinetic tekst animatie op een overzichtelijke manier tekst gebruikt worden. Daarnaast kunnen animatievideo’s gemakkelijk vertaald worden, waardoor ze internationaal in te zetten zijn.

Live Streams

Wanneer u een event, conferentie of vergadering heeft dat u zou willen uitzenden op internet, omdat bijvoorbeeld niet iedereen aanwezig kan zijn in de zaal, dan kunnen wij dat voor u verzorgen. Er is tegenwoordig veel vraag naar Live Stream. Via deze nieuwe techniek kan iedereen online het evenement direct volgen of terugkijken. Hierdoor kunt u een groter publiek bereiken. Het is innovatief en geeft meer power aan uw evenement. De videobeelden kunnen worden hergebruikt, bijvoorbeeld voor een samenvatting.

Music Clips

Een videoclip is een korte film op muziek om een muzikant en zijn werk te promoten. Op basis van de inhoud (verhaal en sfeer) van een nummer wordt een beeldverhaal bedacht en een locatie om dit verhaal te filmen gekozen.

Een videoclip is een gemakkelijke manier om muziek te verspreiden. Het kan op televisie getoond worden en eenvoudig over het internet een groter publiek bereiken. Ook heeft het een belangrijke rol in de promotie van de muziekkant, omdat er een duidelijk imago aan gekoppeld kan worden.

Online Cursus/e-learning

Vertellen of laten zien hoe je iets moet doen? Dat kan gemakkelijk door een training of cursus te maken met online video. Hierbij kan duidelijk stap voor stap verteld en uitgebeeld worden wat er moet gebeuren. Video is een effectief middel omdat dit het begrijpen van een product of dienst met 74% bevordert. De afgelopen tijd is online onderwijs en het online cursusaanbod aanzienlijk gestegen in populariteit onder de mensen. Dit komt vooral door de bereikbaarheid van de cursussen, omdat de mensen de mogelijkheid krijgen een cursus te volgen die niet in de buurt wordt aangeboden. Dit biedt veel flexibiliteit omdat de cursussen waar en wanneer men maar wilt gekeken kunnen worden.

Promotie Video

Een promotiefilm kan gebruikt worden voor veel verschillende dingen. Om bijvoorbeeld een evenement aan te kondigen, voor een productvideo maar ook bijvoorbeeld een making of kan gezien worden als promofilm. Het doel van een promotiefilm is het onder de aandacht brengen van een product of gebeurtenis. Video wordt vaak gebruikt ter promotie, en dit is niet zomaar. Niet alleen bezoekt 75% van de kijker de website na het zien van een video, er is ook 80% meer kans dat klanten een product kopen nadat ze een product video gezien hebben. Een ander voordeel is dat een promotiefilm kan op vele manieren ingezet worden, het meest voorkomend is op het internet.

Talkshow

Een praatprogramma is oorspronkelijk een televisieformat waarbij het hoofdaandeel uit het praten bestaat. In het algemeen stelt de gastheer of -vrouw een gast vragen, waarop deze antwoordt. Er zijn verschillende genres binnen een praatprogramma als een ochtendshow, lifestyle, late-night praatprogramma of een politieke discussie. De praatprogramma’s zijn niet alleen op de televisie in te zetten maar kunnen ook gebruikt worden op uw blog of website.

Testimonial

Bij een testimonial is de klant van een bedrijf of instantie aan het woord. Het gaat om iets langere video’s waarbij de klant vertelt over de samenwerking met het bedrijf. Er komen vaak verschillende mensen aan het woord om de verschillende kanten van een project of dienst uit te lichten. Er wordt gesproken over het probleem en de oplossing, de samenwerking en de kwaliteit van het product. Het draait om de visie van de klant op het bedrijf. Dit is een mooie manier om aan (potentiële) klanten de werkwijze van uw bedrijf in beeld te brengen.

Bij het in de markt zetten van uw dienstverlening is het van groot belang om geloofwaardig te zijn. Daarvoor is een testimonial een geschikt middel. Het helpt (potentiële) klanten om vertrouwen te krijgen als ze zien en horen dat anderen met volle tevredenheid zijn geholpen.

Webvideo

Clipforce maakt voor verschillende bedrijven allerlei soorten video content. Voor verschillende aspecten van een bedrijf zijn andere soorten video geschikt. Daarom bespreken wij in een kennismaking gesprek wat uw wensen zijn op gebied van online video en denken met u mee op welke manier de video content zo effectief mogelijk ingezet kan worden. We bespreken wat de doelstelling is en bijvoorbeeld de doelgroep. Ook vinden we het belangrijk een (visuele) stijl te ontwikkelen die past bij de huisstijl van de klant.