Clipforce verzorgt de video content voor Shop2Market. Dit keer maakten we een testimonial waarin een klant van Shop2Market aan het woord is over de samenwerking met het bedrijf.

Shop2Market adviseert andere bedrijven op het gebied van online marketing. Samen met hun klanten stellen ze een strategie op waarin de prioriteiten en doelstellingen worden bepaald. Het SEO team heeft zowel de technische als de marktkennis om een webwinkel in de topposities te krijgen in zoekmachines en stelt op basis van een analyse van de webwinkel een actieplan op.

Testimonial

Schoenenwinkel Omoda heeft sinds 2007 naast winkels ook een webshop. In de video is de algemeen directeur aan het woord. Hij vertelt over de problemen waar zij tegenaan liepen bij de webshop. Uiteindelijk hebben ze Shop2Market ingeschakeld om inzicht te krijgen in het totale conversie proces en een goede strategie op te zetten.

Bij een testimonial wordt er gesproken over een probleem en de oplossing die het bedrijf daarvoor geeft, ook komt de samenwerking en de kwaliteit van het product ter sprake. Het draait om de visie van de klant op het bedrijf. Dit is een mooie manier om aan (potentiële) klanten de werkwijze van een bedrijf in beeld te brengen. Zo ook in deze testimonial. Er wordt een duidelijk beeld geschetst wat Shop2Market betekend heeft voor Omoda’s webshop.