Dinsdag 15 januari, Amsterdam

Roche kiest voor ClipForce voor de productie en het beheer van videocontent en animaties. De farmaceut zal de komende jaren intensief inzetten op audiovisuele communicatie.

Sinds 1986 is Roche actief in de verbetering van de gezondheid en kwaliteit van leven van patiënten. Als een van ‘s werelds grootste biotechnologiebedrijven brengt Roche onderscheidende medicatie op de markt. De komende jaren zal de farmaceut intensief inzetten op audiovisuele communicatie richting zowel professionele doelgroepen als patiënten, via digitale media. Roche heeft in ClipForce de juiste partner gevonden als het gaat om het produceren en beheren van de audiovisuele content.

Over ClipForce

ClipForce ziet dat conservatieve dure videoproductie bedrijven van voor 2010 niet ingericht zijn op de ‘nieuwe tijd’ grote vraag naar HD videocontent en het produceren en beheren daarvan. De grote vraag naar videocontent heeft alles te maken met de ontwikkeling van de kwaliteit van de web verbindingen en de toename van het aantal smartphones en tablets.

Het verfrissende en slimme business-model van ClipForce is ontwikkeld op het heel snel kunnen produceren van heel veel HD videocontent. Het gaat ClipForce om het produceren van alles dat voor een klant op jaarbasis vastgelegd kan worden. Naast het produceren van de content beheert ze de video’s ook en adviseert ze in het behalen van een zo hoog mogelijk rendement.

De ClipForce organisatie werkt voor het MKB maar vooral voor grotere bedrijven en instanties. Er zijn 24/7 de beste mensen beschikbaar voor het produceren en beheren van de hoogste kwaliteit content. Iedere klant heeft bij ClipForce een eigen creative producer die ervoor zorgt dat alles op de juiste manier wordt geproduceerd, op tijd wordt opgeleverd en vervolgens op de juiste plek staat.

Inmiddels is ClipForce met een team van zo’n 20 personen en produceert en beheert ze de video content van McGregor, Fetim, Raet, Capgemini, Imtech, Roche en nog vele andere tevreden klanten.

*********************************************************************************************************

Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

ClipForce Webvideo & Animation

Pieter Aertszstraat 94 hs

1074VS Amsterdam

020 7737235/06 53862181

www.clipforce.nl

 

Cedric Boterman

cedric@clipforce.nl