Cargill levert voedings-, landbouw-, financiële en industriële producten en diensten aan heel de wereld. Samen met boeren, klanten, overheden en onze omgeving helpen ze mensen om te groeien en zich te ontwikkelen, steunend op hun expertise en 150 jaarervaring. De 150.000 werknemers in 70 landen zetten zich dagelijks in om de wereld op een verantwoorde manier van voedsel te voorzien, de impact op het milieu te beperken en de samenleving waarin gewoond en gewerkt wordt te verbeteren.

Deze video laat zien wat de ‘The Cargill Cocoa Promise’ inhoudt. Hoge kwaliteit cacao die op een duurzame manier gegroeid is, is essentieel voor de economie en leefomstandigheden van zowel boeren in de gebieden waar cacao verbouwd wordt, als voor Cargill, klanten en consumenten. Daarom investeert Cargill in werkzaamheden die de cacaoboeren helpen om de landbouwtechnieken te verbeteren en om de plaatselijke samenleving te ondersteunen.

The Cargill Cocoa Promise is in 2012 gelanceerd en maakt een groot en blijvend verschil voor boeren en hun gemeenschap in 5 landen – Ivoorkust, Kameroen, Indonesië, Ghana en Brazilië.

In deze video wordt het gehele project uitgelicht. Zowel de bewoners zijn aan het woord, als de oprichters en de medewerkers. Zo wordt goed laten zien hoe het project werkt.