Clipforce produceert video content voor Paleis Het Loo. Wij zijn preferred supplier van het Museum. Zo maakten wij ook deze promo ter introductie van de Tentoonstelling ‘Grace Kelly, prinses en stijlicoon’. Tot en met 26 oktober 2014 Prinses en stijlicoon

Paleis Het Loo pakt in 2014 groots uit met de expositie ‘Grace Kelly, prinses en stijlicoon’, waarin het unieke verhaal verteld wordt over het boeiende en veelbewogen leven van prinses Grace van Monaco. Kleding, accessoires, filmbeelden en foto’s brengen het verhaal van de prinses van één van de oudste Europese vorstenhuizen opnieuw tot leven.
Het beeld van prinses Grace, geboren in de Verenigde Staten als ‘Grace Patricia Kelly’, is nooit uit ons collectieve geheugen verdwenen. Grace Kelly (1929-1982) is als stijlicoon een van de meest gefotografeerde vrouwen van de twintigste eeuw en werd op de voet gevolgd door de media in haar succesvolle leven als Amerikaanse filmster, als vorstelijke bruid en als prinses van Monaco. Haar schoonheid, karakter, talenten en de overgave en discipline, die zij zowel in haar rol als filmster en in haar rol als prinses ten toon spreidde, maken haar zo onvergetelijk en inspirerend.
Schermafbeelding 2014-06-19 om 08.48.51
Tot op de dag van vandaag wordt Grace Kelly bezongen in popliedjes en blogs, beschreven in biografieën en vormen haar tijdloze stijl en elegantie een inspirerend voorbeeld. Ook is haar naam blijvend verbonden met de Princess Grace Foundation-USA, een belangrijk ondersteuningsfonds voor Amerikaanse dans-, film- en theaterstudenten. De professionaliteit en betekenis van Grace Kelly als vorstelijk rolmodel en stijlicoon worden tot op heden weerspiegeld in de huidige generatie Europese prinsessen.