Video Nieuws 3

Amerikanen besteden niet alleen 33 minuten per dag aan het kijken van online video op mobile apparaten, zij zijn bereid om advertenties van 15-30 secondes uit te zitten in ruil voor gratis TV of Film content. In Groot Brittannië gebruikt 32% van de volwassenen hun Smartphone om een online aankoop te doen, en 53% van deze groep is bezig op een mobiel apparaat terwijl hij TV aan het kijken is.

Twee nieuwe onderzoeken van Vdopia, een mobiel online video advertentie bedrijf, benadrukt het groot gebruik van mobiele data in zowel Amerika als Groot Brittannië. Het onderzoek laat zien dat consumenten hun mobiele apparaten steeds meer gebruiken om zowel onderzoek te doen naar producten en diensten, als het bekijken van een breed scala aan entertainment.

Mobiele apparaten en online video consumptie: Hoogtepunten van het Onderzoek

  • Video advertenties die langer dan 10 secondes worden afgespeeld zijn 2x zo doeltreffend als we het hebben over doorklik statistieken. (UK)
  • Het delen van campagnes die meerdere video’s bevatten is meer dan verdubbeld in de afgelopen zes maanden. Van 16% naar 34% (UK)
  • 62% van de Smartphones eigenaren vindt het ok om een 15-30 seconde advertentie te moeten bekijken om TV/Film te kunnen streamen op hun mobiele apparaat. (US)
  • Amerikanen kijken gemiddeld 33 minuten per dag, elke dag, video op hun Smartphone (US)

Video advertenties en Entertainment op Mobiele Telefoons: US

Vpodia ontdekte dat 62% van de Smartphone eigenaren in de US het goed vinden om advertenties voorgeschoteld te krijgen tussen de 15 en 30 secondes, mits zij daardoor gratis TV of film content kunnen streamen op hu mobiele apparaat. Het onderzoek vergelijkt dit met PC/Laptop gebruikers, waarbij maar 52% het oké vindt om een video advertentie uit te zitten in ruil voor gratis content.

37% van de advertenties waren gericht op een bepaalde doelgroep, dus is gericht adverteren per doelgroep de juiste manier om uw doelgroep te segmenteren. 85% van de consumenten is bereidt om een video advertenties af te kijken.

Video nieuws 1

Video advertenties en entertainment op mobiele telefoons: UK

In 2014 zullen meer dan 18 miljoen inwoners van Groot Brittannië , 28% van de bevolking, video content bekijken op hun smartphone. Dit aantal zal in 2015 met 33% stijgen. Het onderzoek verteld ook dat 50% van de inwoners gebruik maakt van hun mobiel terwijl zij TV aan het kijken zijn.

Video Nieuws 2

Bron: ReelSEO.com