Clipforce produceert de video content voor Mentelity Foundation. Deze keer produceerden wij promo’s waarin Bibian Mentel, de oprichtster van Mentelity Foundation, aan het woord is om sporters met een beperking aan te moedigen om te (blijven) sporten.

Mentelity Foundation is een initiatief van pro-snowboarder Bibian Mentel en heeft als doel kinderen en jong volwassenen met een lichamelijke beperking volop aan het sporten te krijgen, met de focus op boardsport.

Promo

In deze promo vertelt Bibian Mentel dat mensen met een beperking en een passie voor sport, nog steeds kunnen blijven sporten. Met deze promo willen ze de Foundation onder de aandacht brengen bij mensen. De promo kan net dat extra duwtje in de rug geven voor hen die twijfelen om weer aan de slag te gaan.

Een promo kan makkelijk gedeeld worden op de website, Facebook, Twitter en andere social media platforms om onder de aandacht te komen van de mensen. Het persoonlijke verhaal zorgt voor een betrokken gevoel bij de kijkers en er wordt een duidelijk beeld gegeven van de Foundation en de mogelijkheden.