Clipforce produceert content voor Marmitek, zo ook deze promo voor de vernieuwde Babyfoon, de Babyview 725.

Een babyfoon kan uitgerust zijn met enorm veel functies en het is vaak moeilijk vooraf te bepalen welke je gaat gebruiken en welke niet. Of misschien wil je hem wel cadeau geven. Dan is het helemaal moeilijk om in te schatten aan welke functies de jonge ouders waarde hechten.

Marmitek introduceert vandaag de oplossing; de BabyView 725! Deze beeldbabyfoon is voorzien van alle nieuwste functies, zoals touchscreen, terugspreek-functie, nachtlampje, temperatuur regelaar en nog veel meer.

Marmitek omvat oplossingen voor uw totale Home entertainment beleving. Clipforce produceert voor alle verschillende oplossing die Marmitek biedt promo video’s of how-to clips die de kijker niet alleen kennis laten maken met het product maar ook direct de voordelen ervan uitlichten. Op de website van Marmitek worden deze video’s geplaatst zodat klanten direct alle informatie over de producten in een korte promo kunnen bekijken.

Zo ook deze promo voor de Babyview 725. Hierin ziet de kijker direct welke voordelen deze babyfoon heeft ten opzichte van andere producten.