Clipforce is preferred supplier van video content voor ABN AMRO. Zo hebben wij ook tijdens de Uitmarkt allerlei video content verzorgt.

ABN AMRO is in 2014 en 2015 hoofdpartner van de Uitmarkt. De Uitmarkt is met zo’n 500.000 bezoekers het grootste gratis toegankelijke culturele festival van Nederland en traditioneel de aftrap van het nieuwe culturele seizoen. Dit jaar vond de Uitmarkt plaats van vrijdag 29 tot en met zondag 31 augustus op en rond het Museumplein en het Leidseplein in Amsterdam. De overeenkomst bestaat – naast een financiële bijdrage die de Uitmarkt mede mogelijk maakt – uit een intensieve samenwerking. Ook is de intentie uitgesproken voor een meerjarige samenwerking.

ABN AMRO toont haar betrokkenheid bij de culturele sector onder andere door sponsoring van culturele projecten. Bijdragen aan de ontwikkeling van jong, nieuw talent, bijdragen aan het professionaliseren van de culturele sector en het bevorderen van cultureel ondernemerschap zijn belangrijke punten van aandacht van ABN AMRO. Een samenwerking met de Uitmarkt is een mooie gelegenheid om deze doelen in de culturele sector te realiseren.

De Uitmarkt stond dit jaar wederom in het teken van jong talent. Samen met ABN AMRO produceerde Clipforce een aantal video clipjes waar dit thema centraal stond.

Twee talenten werden samengebracht op een podium zonder van elkaar te weten wat hun talent is. Zij kregen een bepaalde tijd om samen iets te creëren, hun talenten te bundelen.

Naast het filmen en monteren van alle uitzonderlijke clips van de talenten, heeft Clipforce ook de Making Of video geproduceerd. Een mooi overzicht van het concept en hoe de acts elkaar ontmoeten, samenwerken en uiteindelijk tot een mooi eindresultaat komen.