LIVE STREAM

Ons team is gespecialiseerd in de verschillende nuances en complexiteiten van een live event en werken dan ook met de klant een gedetailleerd plan en schema uit, maar zorgen ook dat zelfs de meest voorbereide momenten fris en spannend zijn.

Naast het direct streamen van het evenement of gebeurtenis is het ook mogelijk om het op te slaan zodat het voor altijd terug te zien is.

Live Streams kunnen voor verschillende momenten ingezet worden, voorbeelden zijn:

 •  Conferenties
 •  Keynote presentaties
 •  Pers lanceringen
 •  Technologie lanceringen
 •  Sport evenementen
 •  Live muziek evenementen
 •  Prijsuitreikingen
 •  Workshops
 •  Trainingen

Wij zullen vooraf alle details van het evenement met u doornemen, om zeker te zijn dat alle belangrijke momenten extra goed in beeld gebracht worden.

Met het ruwe materiaal kan ook altijd nog een montage gemaakt worden, om bijvoorbeeld een aftermovie te maken of om de belangrijkste punten van een conferentie of presentatie te kunnen delen met iedereen die niet aanwezig was.

Clipforce verzorgt de gehele productie en live stream. Wij plaatsen de camera’s die het event registreren, onze schakeltechnicus zorgt ervoor dat de schakelkast de beelden en het geluid juist ontvangt en mengt/combineert alles. Clipforce stuurt een kant en klare player die in de gewenste site geïntegreerd kan worden.

Heeft u geen website waar de live stream afgespeeld kan worden? Geen probleem, Clipforce kan via het eigen Youtube kanaal de live stream aanbieden. U krijgt de link die u vervolgens kan embedden en delen op de eigen online kanalen.

Clipforce verzorgt ook de verbinding op locatie wanneer die nog niet standaard aanwezig is. Wij maken gebruik van de beste verbindingen, deze garanderen een juiste basis die de snelheid en draagbaarheid heeft om de live stream bij de klanten, collega’s en publiek te krijgen. Hierdoor kunt u een groter publiek bereiken. Het is innovatief en geeft meer power aan het evenement.

Wij onderscheiden ons door

✔️ Strippenmodel
✔️ Snelheid
✔️ Rechtenvrij materiaal
✔️ Geen annuleringskosten
✔️ Geen weekend/avond tarief
✔️ 24/7 beschikbaarheid
✔️ Goede tarieven
✔️ 1 aanspreekpunt voor hele bedrijf
✔️ Vaste producers (Marketing/communicatie achtergrond)
✔️ Vaste video-teams
✔️ Huisstijlbewaking
 
Ons karakter is ‘zakelijk/sportief’. 20 professionals staan 24/7 voor jullie klaar. Ons doel is een lange termijn samenwerking met bedrijven en merken direct.

Neem hier contact op

  Bedrijfsnaam

  Naam

  E-mailadres

  Telefoon

  Bericht