Clipforce produceert veel video content voor Konica Minolta. Dit keer waren we aanwezig op Grafische Vakbeurs 2015 voor een event registratie. Daar won Konica Minolta de Innovation Award.

Konica Minolta biedt oplossingen voor documentmanagement in kantoor- en productieomgevingen. Het productaanbod omvat een breed scala aan hard- en software producten en aanvullende diensten. Daarbij maakt Konica Minolta zich continu hard voor een gezondere leefwereld en een beter milieu.

Event Registratie

Bij een Evenement Video wordt het evenement gefilmd en daar vervolgens een overzicht van gemaakt. Sfeerbeelden, speeches worden getoond maar ook kunnen bijvoorbeeld gasten aan het woord komen. Deze evenement registratie is meteen ook een promotievideo voor de JETVARNISH 3DS, een systeem dat afdrukken verrijkt door een digitale spot vernis aan te brengen, waarmee de prijs gewonnen is. Het is een makkelijke manier om aan een groot publiek te tonen dat het systeem van dusdanige kwaliteit is dat het een mooie prijs gewonnen heeft, maar ook om aandacht op het bedrijf te vestigen dat nog veel meer producten maakt. In de video is de Sales Manager aan het woord die vertelt over het product en de prijs.