DJ JEFFK brengt zijn nieuwste nummer ‘Long Way Home’ uit, en bij zo’n hit hoort natuurlijk een spectaculaire videoclip. ClipForce reisde samen met JEFFK naar het zonnige Ibiza voor de opnames. Cruisend door Ibiza in mooie auto’s en boten, vergezeld door prachtige vrouwen is JEFFK on his way home. ClipForce bedacht samen met JEFFK het script, produceerde en leverde deze pakkende videoclip af.

ClipForce Webvideo & Animation ziet dat er meer en meer artiesten zijn die een leuke videoclip zouden willen. ClipForce bestaat uit een team van top producers, cameramensen en editors die de leukste ideeen hebben en de mooiste clips maken. En dat ook nog eens voor een zacht prijsje.

Videocontent en vooral ‘videosnacks of videobites’ is de grote ontwikkeling op het web en op mobile. Videosnacks zijn clips van rond de 2 minuten. Beeld zegt tenslotte meer dan 1000 woorden en seeing is believing. De kwaliteit van de internet verbindingen wordt met de dag beter en het aantal smartphones met de dag groter.