Infradata

Infradata richt zich op het designen, leveren, implementeren, onderhouden en beheren van Next Generation Networks. Infradata is een prijswinnende organisatie (Gouden FD Gazelle, Deloitte Fast 50) en heeft door middel van jarenlange ervaring met Next Generation Networks een goede reputatie weten op te bouwen met grote bedrijven binnen Europa. Door het succes breiden zij ook internationaal sterk uit.

Infradata is voortdurend op zoek naar nieuwe toppers. In deze video wordt in het kort een idee geschetst van het bedrijf en dit wordt ingezet om onder andere nieuwe mensen te werven.

Clipforce produceert online video content voor Infradata, zo ook deze promo clip. Daarnaast zijn er nog verscheidende mogelijkheden om video content te produceren bij Clipforce, van event registratie tot animaties.

Promo

Infradata is dè Network Integrator voor organisaties waarvan de core business afhankelijk is van de netwerkinfrastructuur. Zowel in Nederland als internationaal breidt Infradata sterk uit. Door middel van deze promo video hebben zij een beeld weten te schetsen van het huidige team. Daarmee krijgt de kijker een idee van de mogelijke werkzaamheden bij Infradata. Promo’s zijn geschikt voor het werven van nieuwe mensen. Infradata is voortdurend opzoek naar nieuwe toppers en heeft daarom deze promo video ingezet. Tegelijkertijd wekt het een interactieve en persoonlijke band op met het bedrijf. Dit is waar ook wij bij Clipforce voor gaan.