Making of Video

Clipforce is preferred supplier als video content productie bedrijf voor ABN AMRO.

In December had ABN AMRO een bijzondere actie: De huizenpromoter. Je huis perfect presenteren om te verkopen is nog een hele klus. Voor deze ‪Huizenpromoter‬ laat stylist Coby achter de schermen zien hoe je je huis er levendig laat uitzien. Bij deze making of zie je hoe het huis werd gestyled voor een promotievideo, zodat de verkopers hun huis extra goed onder de aandacht kunnen brengen bij potentiële kopers.

Korte Video’s

ABN amro maakt regelmatig gebruik van korte video’s. Zo ook bij deze grote campagne; de huizenpromoter. Hier helpt ABN amro huizenverkopers met verschillende promoacties. Heel december viel er elke dag een promotieactie te winnen. Van een radiocommercial tot een foto op de omslag van de metro, alles was mogelijk. Als ondersteuning van deze campagne en om de actie bij een nog groter publiek te verspreiden werd er gebruik gemaakt van verschillende korte video’s, verzorgt door Clipforce. Deze werden dan weer op verschillende social media kanalen van de ABN amro getoond.

Omdat de acties als de huizenstyling en de radiocommercial wel leuk zijn om te delen maar geen visueel materiaal van zichzelf bevatten, hebben we twee soorten video’s hiervan gemaakt. Voor de huizenstyling een making of, zoals hierboven laten zien. Het geeft aan de ene kant een tip aan de huisverkopers; zorg dat je huis er fantastisch uit ziet. Aan de andere kant geeft het weer wat de campagne inhield. Bij de radiocommercial wordt er ook een kijkje achter de schermen gegeven. Hoe de mensen de huizen gepromoot hebben, voor als je het gemist hebt op de radio, en hoe de deelnemers het zelf vonden. In kijkje in de keuken bij de ABN amro huizenpromoter campagne!