Jillz was ook in 2014 weer volop aanwezig op festivals door het hele land. Beleef de echte festival fever-sfeer met de Jillz Festival Video!

Het verhaal van Jillz begint bij Sofie Eliasson, een Zweedse vrouw die in 2005 naar Nederland verhuist. Sofie werkt voor Heineken, op zich al bijzonder, want eigenlijk houdt ze helemaal niet van bier. In Zweden was ze gewend om samen met haar vriendinnen cider te drinken, maar waar ze in Nederland ook zoekt: ze vindt hier geen cider.
Dat brengt Sofie op een sprankelend idee: ze besluit een drankje voor vrouwen te ontwikkelen. Iedereen bij Heineken is enthousiast! Sofie gaat meteen aan de slag met een team van vrouwen .
Nu is er dus een gezellig en verleidelijk drankje waar heel veel vrouwen van houden: Jillz! Een verfrissende, sparkling cider met een heerlijke fruitsmaak!

Clipforce produceert online video content voor Jillz, zo ook deze festival video. Samen met Jillz zijn wij langs verschillende festivals gegaan waar wij het Jillz festival gevoel in beeld hebben gebracht. Jillz staat op veel festivals in de zomer, alle klanten die een drankje halen krijgen direct een ticket om een ritje te maken in de unieke Jillz zweefmolen. Hier kan je met jouw vriendinnen op de foto om jullie eigen feel free-moment vast te leggen!