FASHION VIDEO’S, HOE KUNNEN WE HELPEN?

De Fashion industrie omarmt het digitale tijdperk door video’s te gebruiken om merken een duidelijk gezicht te geven. Clipforce werkt met verschillende fashion bedrijven waaronder McGregor en Gaastra, waarvoor veel verschillende video content gemaakt wordt.

Er kunnen veel verschillende soorten video’s gemaakt worden, zoals bijvoorbeeld korte fashion video’s voor een ready-to-wear collectie, of behind the scenes clips van fotoshoots. Maar ook testimonials of korte documentaires kunnen goede aanvullingen zijn voor de brand-identiteit en de online marketing.

Fashion video’s zijn de ontwikkeling in de wereld van fashion branding en marketing.

Bij Clipforce begrijpen we goed dat de presentatie van jullie merk erg belangrijk is. Het is niet alleen belangrijk voor jou, maar het hebben van een succesvolle en duidelijke merkidentiteit blijkt een belangrijke factor bij het vergroten van de groei van een bedrijf. Daarom vinden wij het creëren van een stijl, persoonlijkheid en look en feel die de bedrijfswaarden versterken erg belangrijk.

Brand video’s kunnen een bedrijf een extra gevoel van betrouwbaarheid geven, door mensen te laten zien wat er gedaan wordt en waarom dit gedaan wordt. Het belangrijkste is het tonen van de beste kanten van het bedrijf en dit goed te benadrukken bij het publiek. Leuke, mooie visuele video’s kunnen gecombineerd worden met testimonials en interviews om de kijkers een goed beeld te geven en ze te enthousiasmeren.

Video is een goede aanvulling op de online marketing. Ze kunnen worden ingezet op op de homepage van een site, in e-mail marketing campagnes en sales presentaties. Wij helpen graag met het uitdenken van de juiste content, en kunnen waar nodig helpen met het optimaliseren van de content en video kanalen om het maximale uit de waardevolle content te halen.

Wij onderscheiden ons door

✔️ Strippenmodel
✔️ Snelheid
✔️ Rechtenvrij materiaal
✔️ Geen annuleringskosten
✔️ Geen weekend/avond tarief
✔️ 24/7 beschikbaarheid
✔️ Goede tarieven
✔️ 1 aanspreekpunt voor hele bedrijf
✔️ Vaste producers (Marketing/communicatie achtergrond)
✔️ Vaste video-teams
✔️ Huisstijlbewaking
 
Ons karakter is ‘zakelijk/sportief’. 20 professionals staan 24/7 voor jullie klaar. Ons doel is een lange termijn samenwerking met bedrijven en merken direct.

Neem hier contact op

    Bedrijfsnaam

    Naam

    E-mailadres

    Telefoon

    Bericht