Clipforce heeft sfeerregistraties gemaakt van de feestelijke opening van de nieuwe studio’s van Creative sounds. De genodigden zijn zeer enthousiast over de nieuwe studio’s. Creative Sounds heeft nu 6 gespecialiseerde studio’s voor het hele process. 4 Opnameruimtes, een mixruimte en een pre-production ruimte.

Creative Sounds

Creative Sounds is een studio voor audionabewerking en nasynchronisatie. Het productieteam heeft zich gespecialiseerd in het laten inspreken van bioscoopfilms, televisieseries, home video, video on demand, games, documentaires, bedrijfspresentaties, commercials en alle andere creatieve creaties die een stem nodig hebben. Creative Sounds verzorgt daarnaast services voor verschillende taalgebieden: Nederlands, Vlaams, Duits, Zweeds, Noors, Deens, Fins, Duits, Frans, Spaans en Portugees.

Eventregistraties

Door middel van eventregistraties kan er een duidelijk overzicht worden gemaakt van het evenement. Aanwezigen en afwezigen hebben daardoor de kans om het evenement nogmaals te beleven of een goede indruk te krijgen van het evenement en uw bedrijf. Zoals in deze eventregistraties komen enkele genodigden aan het woord die hun ervaringen delen. Daardoor voelen de kijkers van de video zich betrokken bij uw bedrijf. Het is een snelle en persoonlijke manier om content te verspreiden.