Clipforce verzorgt diverse Video Content voor Skate4AIR. Voor het 5-jarige jubileum produceerde Clipforce samen met Skate4Air deze compilatie clip met hoogtepunten, mijlpalen en mooie beelden van 5 jaar Weissensee.
Skate4AIR haalt elk jaar, door deelname aan de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee (Oostenrijk), zoveel mogelijk geld op voor onderzoek naar de ingrijpende ziekte Cystic Fibrosis (taaislijmziekte). Op die manier levert Skate4AIR een belangrijke bijdrage aan de bestrijding van deze nare ziekte. Clipforce is blij om hier ook haar steentje aan bij te dragen.
In deze clip worden verschillen momenten van de afgelopen vijf jaar uitgelicht. Er wordt een overzicht getoond van het aantal en soorten deelnemers, het aantal geschaatste kilometers en hoeveel geld er is opgehaald. Daarnaast zijn verschillende deelnemers en teams aan het woord. Ze vertellen over hun motivatie en ervaringen. Er wordt een duidelijk beeld gegeven van de verschillende kanten van het evenement, zowel de leuke als de zwaardere. De verschillende verhalen van de deelnemers zorgen voor een persoonlijke visie, wat hopelijk ook leidt tot extra donaties en nieuwe aanmeldingen!
Skate4AIR maakt veel gebruik van video content. Zij delen dit op de site en op hun social media kanalen. Tijdens de grote schaatstocht op de Weissensee dit jaar had Skate4AIR een pagina op hun website waarbij ze direct verslag gaven van de gebeurtenissen. Dit werd zowel gedaan met tekst, foto’s als met video. Er was dan ook een Clipforce team aanwezig om direct het geschoten materiaal te monteren. Hierdoor werden veel mensen betrokken bij het evenement en zorgde het voor een extra motivatie om geld te doneren.
Je kunt je al inschrijven voor 2016 (http://skate4air.nl/nl/participants/register/)