Op 11 maart 2015 organiseerden AIESEC Groningen en De Technologie Coöperatie het jaarlijkse ICT Congres, dat dit jaar in het teken stond van de nieuwe IT’er.

AIESEC-Nederland ziet het als haar taak internationaal talent van over de hele wereld te selecteren voor verschillende organisaties. Of het bedrijf nu op zoek is naar speciale vaardigheden en kennis die in Nederland schaars is, of de mogelijkheid exploreert om toe te treden tot een buitenlandse markt; een trainee van AIESEC biedt een geweldige toevoeging aan het team. De internationale achtergrond van AIESEC biedt een ander perspectief en een frisse blik. AIESEC is een organisatie met meer dan 80.000 leden in 124 landen, en groeit nog steeds. In elk land bestaat het team uit jonge, enthousiaste mensen die zich willen bewijzen binnen het bedrijf. AIESEC vindt voor bedrijven het talent wat ze nodig hebben.

In de gemeente Groningen zijn rond de 13.000 werknemers werkzaam in de ICT sector. Dit congres biedt bedrijven en instellingen in Noord Nederland de kans om nieuwe inzichten te verwerven en interessante zakelijke contacten op te doen. Twee plenaire sessies en zes workshops door boeiende en deskundige sprekers geven u inzicht in de laatste ontwikkelingen in de ICT.

In deze event registratie vertelt de vice president van AIESEC het doel en de reden van het ICT-cogres. Wat is een oplossing voor de groei van de ICT en het tekort aan personeel?
Met een event registratie wordt een beeld geschetst van een evenement, verschillende mensen kunnen vertellen over het tot stand komen van een evenement of over de ervaringen. Daarnaast krijgt de kijker een beeld van het evenement. Zo kan het als goed materiaal gebruikt worden ter promotie en voor informatie.