event registratie

Clipforce is preferred supplier van online video content voor Stichting DON, zo maakten wij ook dit jaar deze event registratie clip van DON in concert 2014.

Stichting DON heeft een duidelijk doel: het genezen van diabetes. Alleen al in Nederland is diabetes vastgesteld bij 1 miljoen mensen en sterft er ieder uur iemand aan de gevolgen van deze slopende ziekte die niet alleen dodelijk is maar ook in veel gevallen leidt tot ernstige, invaliderende problemen als blindheid, hart- en vaatziekten, nierfalen en amputaties. Daarom ondersteunt stichting DON fundamenteel wetenschappelijk onderzoek.

Clipforce is trots dat het haar steentje bijdraagt door Stichting DON te voorzien van Online video content die zij gebruiken om mensen kennis te laten maken met de Stichting en te laten zien waar de stichting voor staat en wat zij doen in de strijd tegen Diabetes.

In samenwerking met DON-ambassadeur René Froger en Jeroen van der Boom vond dit jaar de tweede editie van DON in concert plaats. Na het grandioze succes in 2012 met de legendarische klanken van o.a. Frank Sinatra, Dean Martin en Sammy Davis jr. neemt DON in CONCERT je dit jaar mee op een muzikale reis van toen naar nu. De twee bekende zangers zingen samen met friends de beste liedjes van nationale en internationale artiesten.

Clipforce was aanwezig en produceerde deze event registratie clip die DON inzet op verschillende online kanalen.