Evenement Video maken?

Heeft u een prachtig evenement georganiseerd? Met een Evenement Video kunt u de gebeurtenis gemakkelijk delen met mensen die niet aanwezig waren op het evenement.
Bij een Evenement Video wordt het evenement gefilmd en vervolgens een overzicht van het evenement gemaakt. Er kunnen naast sfeerbeelden ook gasten aan het woord komen, of bijvoorbeeld een speech of aankondiging getoond worden.

Clipforce Evenement Video

Clipforce maakt regelmatig event registraties voor verschillende bedrijven. Vooraf wordt er besproken hoe u de evenement video zou willen hebben, wat de doelstelling is en bijvoorbeeld de doelgroep. Welke elementen vindt u belangrijk om terug te zien in de video? Is de video bedoeld zodat de informatie gedeeld kan worden met niet aanwezige, of wilt u het gebruiken als promotie video? Ook vinden we het belangrijk een (visuele) stijl te ontwikkelen die past bij de huisstijl van de klant.

Evenement Video voor de Marketing

Video is een enorm effectieve manier om informatie over te brengen door de combinatie van beeld en (gesproken) tekst. Naast een effectief middel om informatie over te brengen kan video ook goed ingezet worden op Social Media. Het is een snelle en persoonlijke manier om content te verspreiden. Met bijvoorbeeld de autoplay van Facebook, de nieuwe Twitter videoplayer of het linkbuildingeffect van Pinterest kan video op verschillende manieren ingezet worden op social media om een breder publiek te bereiken. Want maar liefst 75% van de kijkers bezoekt de website van de marketeer na het zien van een video.
Bovendien is video een onmisbaar onderdeel geworden voor de SEO. YouTube is de eerste zoekmachine na Google, en heeft meer wekelijkse bezoekers dan Facebook of Twitter. Daarnaast gaat een gemiddeld website bezoek van 48 seconde naar 5.50 minuten wanneer er video content is, belangrijk voor de Google indexatie. Er is zelfs met gebruik van video tot 53 keer meer kans om op de 1e zoekpagina van Google te komen.