Evenement registratie klantentdag

Clipforce levert online video content aan Descartes. Van animaties over de verschillende producten en diensten tot aan evenement registraties en presentaties.

Descartes is wereldwijd marktleider in het leveren van on-demand, software-as-a-Service-oplossingen gericht op het verbeteren van de productiviteit, prestaties en beveiliging van logistiek-intensieve bedrijven. Descartes heeft meer dan 200.000 partijen met behulp van de cloud-gebaseerde diensten.

Op 22 januari 2015 organiseerde Descartes de klantendag ‘Maak kennis met de werelden van Descartes’. Een dag waar Descartes (nader) kennis maakt met zijn klanten; hun wereld, dagelijks werkveld en actuele vraagstukken. Ook worden de diverse werelden van Descartes getoond. Het is een klantendag vol interactie, kennis delen en uitwisselen van ervaringen. De hele dag staat onder de inspirerende leiding van dagvoorzitter Cor Molenaar en diverse sprekers.

Clipforce registreerde dit event en produceerde deze clip die u nogmaals meeneemt langs de hoogtepunten van Descartes Klantendag 2015.

 

Evenement registratie