Ik werk met Clipforce samen omdat het belangrijkste wat ze ongelofelijk goed doen, is de combinatie van flexibiliteit en creativiteit. En dat werkt TOP. Het is leuk dat ik op meerdere manieren samenwerk of heb gewerkt met Clipforce

Ik heb gepresenteerd, een bedrijfsjournaal wat ik moest presenteren, en nu máken wij een bedrijfsjournaal dus nu sta ik aan de achterkant. Het bedrijfsjournaal is voor Deloitte, dat is een bedrijf met 4.000 mensen in Nederland en die vinden het belangrijk om toch op een andere manier ook met al hun mensen te communiceren en daar werkt een modern bedrijfsjournaal heel goed voor. Dus we proberen in korte kleine clipjes wat informatie over te brengen en dat op een leuke manier te doen. En dat gaat met Clipforce hartstikke goed, dat is leuk!

De samenwerking met Clipforce verloopt altijd op een hele prettige en soepele manier en ik denk ook dat dat de kracht is van Clipforce. Want het is flexibel, ze staan eigenlijk altijd klaar en begrijpen heel goed dat het eindproduct ook goed moet zijn, dus tot op het laatste moment met alle wijzigingen die wij vaak ook krijgen van onze klant zijn zij bereid om mee te denken en mee te helpen om te zorgen dat het een super product wordt.

Eén van de redenen waarom we met Clipforce zijn gaan werken is omdat ze zeg maar tegen een relatief lage kostprijs een mooie film kunnen maken. Dat heeft alles te maken met met wat voor materiaal er gewerkt wordt. Het zijn mooie kleine camera’s, compact waarbij je heel snel kan schakelen, en dat scheelt gewoon heel veel geld. Als je kijkt wat er naast mij staat, zo ging het vroeger, zo gaat het nu nog steeds natuurlijk wel, maar dat is niet altijd nodig om toch een hele goede kwaliteit te krijgen. En ik denk dat dat wel een enorm voordeel is.

In dat wat wij doen met mijn bureautje is persoonlijk contact essentieel. Ik geloof ook echt dat met elkaar tot iets goeds komen, dat dat helpt als je ook werkelijk interesse in elkaar hebt en elkaar begrijpt. En dat is met Clipforce eigenlijk gewoon aan de hand. We weten wie er werken, we weten hoe we elkaar kunnen aanspreken en dan kom je gewoon tot een beter product. En als het een keer niet goed is dan niet iedereen in de hoogste boom klimt maar dat je gewoon zegt, oké dat was niet goed hoe kunnen we het anders doen. En dat we met elkaar meedenken hoe we dat dan beter kunnen doen. En dat kan eigenlijk alleen vind ik echt werken als je elkaar een beetje kent en een beetje begrijpt en dat vind ik een grote toegevoegde waarde.

Kijk voor de activiteiten van Elsemieke op haar website: www.elsemiekehavenga.nl