ClipForce maakt de promo voor de DON Masters 2014.

Na prachtige jaren op Golfclub De Dommel, Kennemer Golf & Country club en Golfclub Broekpolder zal de DON Masters in 2014 over de grens in Spanje worden gespeeld op de mooiste baan van Europa, Valderrama Golf Club. Stichting DON is het bestuur en de leden zeer dankbaar  voor het beschikbaar stellen van hun prachtige baan!

De DON Masters is een jaarlijks celebrity golftoernooi. De opbrengsten van het golftoernooi zullen geheel ten goede komen aan fundamenteel diabetesonderzoek. Onderzoek moet inzicht verschaffen in de oorzaak van deze slopende ziekte die niet alleen dodelijk is maar ook in veel gevallen tot ernstige, invaliderende problemen als blindheid, hart- en vaatziekten, nierfalen en amputaties leidt. Alleen al in Nederland is diabetes vastgesteld bij 1 miljoen mensen en sterft er ieder uur iemand aan de gevolgen van diabetes. Aan investeringen in fundamenteel wetenschappelijk onderzoek ontlenen diabetespatiënten de hoop dat complete genezing misschien ooit tot de mogelijkheden gaat behoren.

DEELNAME PAKKET
Stichting DON ontvangt u graag op de DON Masters 2014! Een deelname pakket voor de lustrumeditie van de DON Masters bedraagt € 10.000 en bestaat uit een geheel verzorgde driedaagse golfreis in de week van 19 mei 2014 voor vier personen inclusief:

  • Golftoernooi op de prachtige baan van Valderrama Golf Club
  • Retourticket Málaga Airport
  • Transfer van en naar Málaga Airport
  • Twee overnachtingen in Almenara Golf Resort, Sotogrande*
  • Ontbijt, lunch en diner
  • Groepsvervoer van en naar Valderrama Golf Club
  • Grootse lustrumviering met speciale gasten

Neem voor meer informatie contact op met Floor Dijkgraaf, eventmanager stichting DON. Dit kan per e-mail of telefonisch via +31(0)20 630 65 35