Heeft u een copywriter nodig voor uw content, of moet een tekst herschreven worden?Copywriter

Copywriting is een belangrijk onderdeel van de te maken footage. Een goede Copywriter bij een online video marketing campagne kan de gehele campagne een stuk effectiever maken. Daarom hebben wij dan ook de beste mensen hiervoor beschikbaar!

De tekst die de copywriter maakt dient om de lezer te overtuigen en aan te zetten tot het kopen of aanschaffen van een product of dienst. Ook kan de tekst dienen om een merk bekender en geliefder te maken. Vaak staat de copywriter, meestal samen met de Art Director, aan de basis van het reclameconcept. De tekstschrijver doet dus meer dan alleen teksten schrijven. Samen bepalen zij de thematiek van een campagne, waarbij zij zich baseren op de communicatiestrategie van de opdrachtgever en gedetailleerde informatie over product, markt en doelgroep.

Voor een schrijfsessie, de samenvatting en de uitwerking van tekst voor 2 minuten content berekenen wij één strip. Wanneer u al tekst heeft die de copywriter moet herschrijven berekenen we voor 4 minuten footage één strip. Uw vaste producer voert de projecten met u uit, zorgt ervoor dat alles soepel loopt en dat deadlines gehaald worden.