Consumenten zijn erg geïnteresseerd in het bekijken van online video content bij merk websites. Zij hunkeren naar video content over het merk, producten, etc. Levels Beyond, een bedrijf met oplossingen voor video content management, onderzocht of het video aanbod van merken correspondeert met de vraag van de consument. Uit het onderzoek blijkt dat voor veel marketing teams video nog niet de eerste prioriteit is, maar daar komt verandering in.

Video Brand

 

Stelt u zich voor, u creëert een reclame die potentiele klanten willen bekijken, maar dan verspilt u deze mogelijkheid. Dat is wat bedrijven nu doen wanneer zij geen merk video’s op hun website plaatsen, dat zegt Levels Beyond. Het onderzoek is gehouden onder 1000 consumenten en 500 marketeers, ontdekt is dat 59% van de kijkers een video bekijkt als zij op de website van een bedrijf zijn met merk content. Echter, zegt 75% van de marketeers dat het creëren van online content niet een prioriteit is binnen hun bedrijf.

Levels Beyond onderzocht ook hoe consumenten deze content vinden op het internet, zo kwamen zij erachter dan 61% van de kijkers meer geneigd zijn een video te bekijken die al gedeeld is door vrienden. Terwijl marketeers het belang van Sociale netwerken zouden moeten inzien, zegt het onderzoek dat zij dat niet doen: 73% van de onderzochte marketeers meet het succes van een video door te kijken naar het aantal views in plaats van naar het aantal shares.

Een aantal resultaten van het onderzoek:

  • 71% van de marketeers weet dat hun merk online video content zou moeten creeren, maar alleen 40% doet dat.
  • Millenials houden van online video: 51% wil liever een video kijken dan een tekst lezen die dezelfde informatie bevat.
  • 42% van de cosumenten vinden het leuk wanneer bedrijven online video’s delen.
  • Bijna de helft van de marketeers (47%) zegt dat zij hun online video productie niet zullen vergroten dit jaar.

Wilt u meer lezen over de resultaten van het onderzoek van Levels Beyond?, download dan het volledige onderzoek.
Bron: Onlinevideo.net