Buzzpress is bedacht en ontwikkeld door ons, Meindert Schut en John van Schagen. Samen zijn we al meer dan 35 jaar actief in de journalistiek, onder meer bij Talpa, TMG, MT Mediagroep en BNR Nieuwsradio.

Met deze tool bieden we organisaties de mogelijkheid om snel en vooral eenvoudig in contact te komen met de juiste journalisten, bloggers en influentials. Daar heb je er héél veel van in Nederland, dus dat je niet altijd weet bij wie je moet zijn is logisch. Naast het juiste contact, helpen we je ook met het juiste verhaal. Daarvoor heb je geen dure PR-adviseurs nodig, met onze tool doe je het gewoon helemaal zelf.

Buzzpress is namelijk zo ontwikkeld dat je geen schrijfwonder hoeft te zijn om toch een heel behoorlijk persbericht op te kunnen stellen. Zo bespaar je tijd en vooral veel geld. En om er zeker van te zijn dat je persbericht ook écht klopt, kijkt een ervaren journalist nog even mee voordat die echt wordt verstuurd. Je kans op publiciteit krijgt daarmee een flinke boost.

Wij geloven niet in prietpraat als ‘onze unieke service’ of ‘wij zijn altijd klantgericht’. Wij brengen liever écht nieuws en échte verhalen bij journalisten en bloggers. Met Buzzpress breng je de juiste boodschap bij de juiste mensen. Altijd raak dus.