Clipforce steunt Mentelity Foundation met het maken van allerlei soorten content. Clipforce ondersteunt de Mentelity Foundation door het aan haar diensten beschikbaar te stellen voor het maken van diverse soorten video-content zoals promo’s maar ook voor het registeren van evenementen en allerlei andere soorten content. Deze video content wordt geplaatst op sites en social media, met als doel om zo veel mogelijk kids, sponsors, fans te informeren over wat allemaal nog wél kan met een beperking en zoveel mogelijk minder valide kids aan het sporten te krijgen.

De Mentelity Foundation is het initiatief van pro-snowboarder Bibian Mentel en heeft als doel kinderen en jong volwassenen met een lichamelijke beperking volop aan het sporten te krijgen. En niet zomaar sporten maar extreme boardsports.

Leven met een beperking is niet niks. Juist daarom is het ontzettend belangrijk om te blijven kijken naar wat er wel kan, ondanks de beperking waarmee men te maken heeft. Daarom organiseert de Mentelity Foundation sportieve activiteiten waarbij de lat hoog ligt en die daardoor een hoge bijdrage leveren aan de mentale en fysieke ontwikkeling van mensen met een lichamelijke beperking.