Na 6 jaar met veel plezier op de Spuistraat te hebben gezeten, in het drukke centrum van Amsterdam, zijn we verhuisd naar de Wenckebachweg, direct aan de ring A10.

Wij zijn gehuisvest in een hoogwaardig kantoor gelegen aan de zuidoostzijde van Amsterdam, op het Amstel Business Park, 6 minuten van de Zuidas. In de afgelopen maanden is het gebouw getransformeerd naar een creatieve levendige hub waar een scala aan faciliteiten aangeboden wordt. Een fantastisch restaurant, espresso/juicebar, bemande receptie, lounge plekken, een full concept gym en vergaderfaciliteiten.

Per auto is de locatie goed bereikbaar. Direct gelegen aan de afslag S111 (Weespertrekvaart) van de ringweg A10 Zuid, die direct aansluiting geeft op de Rijksweg A2 (Amsterdam – Utrecht) alsmede Rijksweg A4 (Amsterdam – Luchthaven Schiphol – Den Haag). Parkeren kan voor de deur.

Per openbaar vervoer is de locatie eveneens goed te bereiken. Op Loopafstand bevindt zich metrostation “Van der Madeweg “die directe verbindingen geeft met NS-station “Amstelstation” en “Duivendrecht” die vervolgens directe aansluiting geeft op Schiphol en Amsterdam CS.

Wij zijn erg blij met ons nieuwe kantoor, dat perfect past bij ons ‘zakelijk sportieve’ karakter en onze snelle en flexibele manier van werken.