Clipforce blijft groeien en is afgelopen week verhuisd naar de Spuistraat in Amsterdam. Het betreft een volledig gerenoveerd kantoor in het centrum van de hoofdstad.

Het is een ruim kantoor met hoge plafonds waardoor we qua werkplekken, licht en akoestiek alle kanten op kunnen. De Spuistraat ligt midden in het bruisende hart van de stad, achter het Paleis op de Dam een van de meest inspiratievolle omgevingen van het land.
 
We produceren en beheren video content voornamelijk voor grotere nationale en internationale bedrijven. Met de locatie Spuistraat zijn we ook met het oog op reizen in binnen en buitenland maximaal flexibel. De locatie bevindt zich op 5 minuten lopen van het CS Amsterdam. Het pand wordt tevens voorzien van de snelste glasvezelverbindingen waardoor we nog sneller kunnen werken. 
 
We zijn erg tevreden met de nieuwe locatie en kijken uit naar de aankomende jaren waarin wij met erg veel plezier de beste content kunnen produceren en beheren voor bestaande en nieuwe klanten. Het is een representatief ruim kantoor waar naast ons eigen team, ook al onze klanten zich prima thuis zullen gaan voelen.
 
Het nieuwe adres is:
 
Provisional Media International BV
ho Clipforce Online Video & Animaties
Spuistraat 104 A
1012 VA Amsterdam

T +31 (0)20 7737235
W www.clipforce.nl
M info@clipforce.nl

 

plattegrond-spuistraat-104-a-amsterdam