Ik ben Creative Director bij McGregor en ben eigenlijk verantwoordelijk  voor het volledige merk als het gaat om het belevingsniveau. Ik ben hoofd design dus binnen alle ontwerp divisies werk ik elke dag met ons product. We hebben ervoor gekozen om met Clipforce te werken omdat de kwaliteit altijd fantastisch is. De montage is altijd zeer professioneel en zeer snel.  Clipforce heeft ook het vermogen om de visie te vertalen die ik heb, of die McGregor heeft, voor elke video de we filmen of editen.  En daarbij brengen zij ook nog eens een extra creatieve visie met zich mee.

Ik denk dat het gebruik van web video nog veel belangrijker wordt voor ons. Simpelweg vanwege alle online hulpmiddelen. En met de komst van alle sociale media zijn we het van plan om steeds meer en meer te gebruiken. Ik wil het ook zo veel mogelijk gebruiken.

De prijs/kwaliteit verhouding die we hebben met Clipforce werkt voor ons zeer goed. Het is ook fantastisch om te zien dat het kwaliteitsniveau van de clips die we samen met Clipforce maken, ontzettend hoog is. En dat is voor ons perfect!

We hebben er veel plezier van en we hebben heel veel succes met de clips die we maken. Een van de vele dingen die we goed vinden aan Clipforce is niet alleen de kwaliteit van de clips, maar ook het vermogen om de geschiedenis en de ziel van McGregor naar voren te brengen. McGregor heet een ontzettende mooie geschiedenis en cultuur welke we gebruiken voor onze basis in wat we doen. We vertolken dit op vele manieren en het is fantastisch om te zien dat Clipforce daar ontzettend in mee werkt. Zij doen op video gebied een stuk meer dan dat wij kunnen doen en behouden daarin de visie van onze geschiedenis en onze hoge verwachtingen van de kwaliteit. Zo helpen zij ons naar een hoger niveau.