Cameraman inhuren?

Je kunt een cameraman inhuren, zij zijn onderdeel van de 20 mensen die Clipforce beschikbaar heeft voor het produceren van video content.

De cameramannen worden aangestuurd door de producer, die altijd de vaste contactpersoon is. De producer zorgt ervoor dat de juiste cameramannen ingezet worden voor de uit te voeren projecten. Onze representatieve cameramannen zijn erg allround en zijn opgeleid om te kunnen filmen én editen. Dit zorgt voor hogere kwaliteit van projecten. Wanneer montage en camerawerk hand in hand gaat verloopt het project voorspoediger. De cameraman weet immers precies wat gefilmd is en wanneer hij footage vervolgens ook edit, bespaart dit tijd. Onze cameramannen worden geselecteerd op vier punten: filmen, editen, communicatieve vaardigheden en representativiteit . Wanneer ze goed scoren op de vier punten mogen ze ‘vast’ voor ons filmen. Kortom kwaliteit gegarandeerd!

Wij hebben de voorkeur voor het in vaste dienst nemen van de cameraman / editor. Dit geeft meer controle op de snelheid en kwaliteit van het werk en daarnaast zijn we een stuk flexibeler.