WonenCentraal

WonenCentraal ondersteunt mensen bij het vinden van hun thuis in Alphen aan den Rijn. Een plek waar zij zich prettig voelen. Oftewel: een goede woning en een prettige leefomgeving. Voor veel mensen, jong én oud, een voorwaarde om gelukkig te zijn. Je huis is de veilige basis waar je opgroeit, je zelf kan zijn en je gezin start. Maar wonen is duur. Vandaar dat WonenCentraal als woningcorporatie mensen met een laag inkomen een handje helpt.

Door middel van digitalisering en samenwerking met andere corporaties wordt het mogelijk om huurverhogingen te matigen. Ook is het mogelijk om korting te verlenen op de huur als de bewoners zelf de onderhoud doen.

Animaties

In Alphen aan den Rijn worden goede en betaalbare woningen aangeboden. Het is de grootste sociale verhuurder in Alphen aan den Rijn. Met deze animatie heeft WonenCentraal een transparant beeld weten te scheppen van het bedrijf. Dit wekt een vertrouwelijke band met de kijkers. Met animaties kan duidelijk in korte tijd uitleg worden gegeven over de werkzaamheden van een bedrijf.

WonenCentraal is een transparant bedrijf. Alle plannen en cijfers zijn voor iedereen beschikbaar. Zo besteed WonenCentraal €24 miljoen aan onderhoud en renovaties om aan de eisen van deze tijd te voldoen.