Clipforce produceert verschillende online video content voor SEOshop, zo ook deze animatie ten behoeve van de lancering van de SEOshop Premium dienst.

Met SEOshop kunt u gemakkelijk online uw eigen webwinkel starten. U hoeft niets te installeren en bent niet afhankelijk van dure programmeurs. SEOshop biedt de meest uitgebreide oplossing in de markt.

De SEOshop Premium dienst is een aanvulling op het SEOshop platform. De extra persoonlijke aandacht, een eigen key account manager en ontwikkelaar maken het nog makkelijker om uw eigen webwinkel te starten.

Tijdens het partner event is SEOshop Premium gepresenteerd, met alle voordelen van het SEOshop platform inclusief een persoonlijke key account manager, een eigen SEOshop ontwikkelaar en priority support. De SEOshop Premium animatie presenteert deze nieuwe dienst en legt direct duidelijk uit wat de voordelen zijn.

Clipforce produceerde niet alleen deze animatie, maar was ook aanwezig tijdens de lancering en registreerde het Partner Event van SEOshop als preferred supplier. Hier is de SEOshop animatie voor de eerste keer getoond en met veel enthousiasme ontvangen door alle partners.