In plaats van alleen huidige consumenten tevreden houden, moeten video aanbieders hun IP management oplossingen toekomst bestendig maken.

Analyses door de onderzoekers van Frost & Sullivan wijzen op de enorme groei van TV content die overal verkrijgbaar is, en de groeiende vraag naar kwalitatief hoge service en beleving bij controle oplossingen.

In 2013 is meer dan 70% van het data verkeer bij mobiele apparaten video, volgens Frost & Sullivan. Dit dankzij kabel leveranciers die steeds interactievere content and applicaties aanbieden, omroepers en andere video aanbieders die IP levering adopteren, en de groeiende versterking onder de exploitanten.  Wereldwijd zal de IP video netwerk management markt groeien van 217,8 miljoen dollar in 2012 tot 442,4 miljoen dollar in 2017.

De toename in het multi-screen kijken gaat de enorme vraag naar kwalitatief juiste video oplossing stimuleren, in het bijzonder voor telecommunicatie bedrijven.

Frost & Sullivan voorzien groei in de apparatuur van video netwerken zoals video analyse apparatuur, data gegevens systemen, die gebruikt worden om te kwaliteit van service en apparatuur te onderzoeken.

Video kwaliteit is direct gelinkt aan overleven, zegt Frost & Sullivan. Vaststellend dat het leveren van video aan het groeien is in complexiteit, zegt dit dat leveranciers de toekomst van hun IP netwerken, en de management oplossingen hiervan, moeten verzekeren.

Bron: Streamingmedia.com